Eğlence

John Wick 4 vizyon tarihine Matrix 4 ayarı

john wick 4

Geride kalan yaklaşık iki aylık dönemde pek çok filmin gösterim tarihinde değişikliğe gidildi. Bazı filmlerin gösterim tarihleri yapım süreçlerinin durması nedeniyle değiştirilirken, bu değişikliklerden bazıları başka değişikliklerin de sebebi oldu. John Wick 4 de vizyon tarihi değiştirilen filmler arasına katılırken, bu değişikliğin gerekçesi konusunda farklı ihtimaller bulunuyor.

John Wick 4’ün 21 Mayıs 2021’de izleyicilerin karşısına çıkması planlanıyordu. Ancak The Hollywood Reporter sitesinin haberine göre, yapımcı Lionsgate filmin vizyon tarihini 27 Mayıs 2022 olarak değiştirdi.

Lionsgate’in vizyon tarihi değişiklikleri bununla sınırlı kalmadı. Popüler Testere serisinin yan hikayesi olarak tanımlanabilecek “Spiral” filminin bu yıl içinde vizyona girmesi planlanıyordu. Ancak stüdyo, John Wick 4’ten boşalan tarihi Spiral ile doldurmaya karar verdi. Kısacası Spiral için de gelecek yılın mayıs ayına kadar beklemek gerekecek.

John Wick 4 vizyon tarihinin neden değiştirildiği konusunda henüz ortada resmi bir bilgi bulunmuyor. Akıllara gelen ilk ihtimal koronavirüs salgını nedeniyle sinema dünyasında yaşanan takvim dalgalanması olsa da, ortada oldukça dikkat çekici başka bir ihtimal daha mevcut. Başrolünü yine Keanu Reeves‘in üstlendiği ve uzun süredir beklenen Matrix 4 de 2021’in mayıs ayında izleyicilerin karşısına çıkacak. Lionsgate’in “aşırı doz Keanu Reeves” durumundan olumsuz etkilenen taraf olmamak adına John Wick 4’ün yayın tarihini değiştirmiş olabileceği belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER