Teknoloji

JBL Pulse 5 ve PartyBox Encore sesi renkli ışıklarla süslüyor

jbl pulse 5
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

JBL yeni taşınabilir hoparlörlerini CES 2022’de gözler önüne çıkardı. Küçük JBL Pulse 5 ve daha güçlü bir seçenek olan PartyBox Encore, entegre ışık şovları yapabilmeleriyle dikkat çekiyor. BoomBox 3 ise bas odaklı ve klasik tasarımıyla diğer iki modelden ayrılıyor.

Suya ve toza karşı dayanıklı olan Pulse 5, Bluetooth 5.3 desteğine sahip. 360 derece ses ve ışık yayımı yapabilen Pulse 5, tek şarjla 12 saate kadar çalışabiliyor. Işıklar JBL Portable uygulamasıyla kişiselleştirilebiliyor ve ses olmasa bile oynatılabiliyor.

JBL’in PartyBoost destekli hoparlörleriyle entegre çalışabilmesi Pulse 5’le daha dinamik ışık ve yüksek ses deneyimi yaşamayı mümkün kılıyor. Pulse 5 ABD’de 250 dolar karşılığında satılacak.

Partybox Encore

100 watt PartyBox Encore ise şirket tarafından “kompakt parti hoparlörü” olarak tanımlanıyor. Cihazda dijital bir kablosuz mikrofon da mevcut. Bluetooth 5.1 desteğine sahip PartyBox Encore, 10 saate kadar pil ömrü sunuyor.

Ses kaynağı olarak USB ve AUX girişleri kullanılabiliyor. Hoparlörün üst bölümündeki arayüz üzerinden ışık, mikrofon ve ses ayarları yapılabiliyor. Kolay taşınabilen PartyBoost Encore, su sıçramalarına karşı IPX4 dayanıklılık sertifikasına sahip. Ancak PartyBoost Encore’un Pulse 5’e kıyasla daha az dayanıklı olduğunu belirtmekte fayda var. Bu hoparlörün fiyat etiketinde 400 dolar yazacak.

Boombox 3

JBL’in duyurduğu bir diğer yeni hoparlör ise Boombox 3 oldu. Herhangi bir ışık şovu yapmayan bu hoparlör, seleflerine kıyasla daha derin bas deneyimi sunmasıyla dikkat çekiyor. Bu hoparlör 500 dolar karşılığında satışa sunulacak.

JBL Pulse 5, PartyBox Encore ve Boombox 3 haziran ayında piyasaya çıkacak.

İLGİLİ HABERLER