Teknoloji

James Patterson yeni romanını Facebook Messenger’da yayınlayacak

james patterson

James Patterson dünyanın en çok okunan yazarları arasında bulunuyor. 1 milyon e-kitap satan ilk yazar olan Patterson’ın kitaplarının toplam satış sayısı 375 milyonu geçmiş durumda. Ünlü yazar, bu başarılı kariyerindeki yeni adımında farklı bir deneme yapıyor. Patterson’ın “The Chef” (Şef) adını taşıyan yeni romanı çerçevesinde oluşturulan dijital deneyimi Facebook Messenger aracılığıyla okuyucularına ulaştıracak.

Şef, basılı olarak şubat ayında raflardaki yerini alacak. Kitapta New Orleans’ta yaşayan ve hem bir şef hem de bir dedektif olan Caleb Rooney‘nin kendisine yöneltilen cinayet suçlamasının ardından masumiyetini kanıtlama çabası anlatılıyor. Bir yandan da New Orleans’a yönelik terör saldırısı tehdidinin oluşması işleri biraz daha karıştırıyor.

Facebook ve Patterson arasındaki işbirliği çerçevesinde Şef, Facebook Messenger’a uygun hâle getirildi. Bugünden itibaren kullanıcılar uygulama içinde “The Chef” şeklinde bir arama yaparak hikayeye ulaşabilecek.

Facebook Messenger kullanıcıları hikayeyi okurken yerleştirilen video ve ses klipleri sayesinde karakterlerle ve hikayedeki konumlarla etkileşime geçebiliyor. Patterson’ın okuyuculardan gelecek soruları yanıtlayabileceği canlı soru-cevap seansları düzenleyecek olan Facebook, hikayenin ana karakterleri için Instagram hesapları da oluşturacak.

James Patterson: Hayranlarla iletişim kurmanın yeni yollarını keşfetmek önemli

James Patterson, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada hayranlarıyla iletişim kurmanın yeni yollarını keşfetmenin kendisi için önemli olduğunu dile getirdi. Ünlü yazar, Şef için Facebook Messenger’la sunulan deneyimle hikayenin farklı nesillere ulaşabileceğini ve daha heyecanlı bir macera yaşatacağını sözlerine ekledi.

İLGİLİ HABERLER