Teknoloji

iPhone 9 ve yeni iPad Pro’nun tanıtım tarihi için farklı bir iddia

iphone se 2 9
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iPhone 9 veya bir diğer adıyla iPhone SE 2 hakkındaki dedikodular çok uzun süredir etrafta dolaşıyor. Şimdiye kadar çıkan haberlerde yeni telefonun mart ayının ortaları işaret edilmişti. Ancak yeni bir iddiaya göre, iPhone 9’un tanıtım etkinliği 31 Mart’ta gerçekleşecek. Telefonun nisan ayının ilk haftası içinde satışa sunulacağı da iddialar arasında yer alıyor.

Bu etkinlikte iPhone 9’a başka bir ürünün daha eşlik edeceği söyleniyor. Apple‘ın yeni bir iPad Pro hazırlığı içinde olduğuna dair haberler de kısa süre önce gündeme gelmişti. Bu tabletin üretiminin başladığı ve tanıtımın da iPhone 9’la birlikte gerçekleştirileceği iddia ediliyor.

12 inç ekrana sahip olacağı söylenen yeni iPad Pro’nun üretiminin başladığı belirtilse de, gecikme olasılığının ortadan kalkmadığı da görülüyor. Koronavirüs salgını nedeniyle Çin’de alınan önlemler ve yaşananlar nedeniyle bu modelin çıkışının gecikebileceği belirtiliyor. Apple’ın tableti sınırlı ölçekte piyasaya sürmesi de ihtimaller arasında sayılıyor.

iPhone 9 ve yeni iPad Pro ile birlikte bir ürün daha tanıtılabilir

Apple’ın yeni iPad Pro’nun arkasında üç sensörlü bir kamera sistemine yer vereceği ve bu kameralardan birinin Uçuş Süresi sensörü olacağı iddia ediliyor.

iPhone 9’un ve yeni iPad Pro’nun tanıtılacağı söylenen etkinlikte Apple’ın başka sürprizleri de olabilir. Şirketin yenilenmiş 13 inç ekranlı MacBook Pro’yu da bu etkinlikte tanıtması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER