Manşetler

iPhone 7 uzay grisi yerine mavi renk seçeneğiyle gelebilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iphone 7 uzay grisi maviEylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 7’ye dair dedikodulara sürekli olarak yenileri ekleniyor. Japon internet sitesi Macotakara’da yer alan habere göre, iPhone 7 uzay grisi yerine mavi renk seçeneğiyle potansiyel müşterilerin karşısına çıkabilir.

Apple’ın uzay grisinin farklı tonlarını kullanma konusunda elini korkak alıştırmadığı biliniyor. Dolayısıyla bahsi geçen mavinin şirket tarafından bir başka uzay grisi tonu olarak lanse edilmesi ihtimalini göz ardı etmemek gerekiyor.

Apple’ın mavi iPod touch’ta kullandığı tonun iPhone 7’de sunulması beklenen ve “derin mavi” olarak adlandırılan renk seçeneğinin temelini oluşturması da ihtimaller arasında yer alıyor.

Söz konusu mavi tonunun iPhone için fazla “canlı” kalabileceği düşünülebilir. Ancak Cupertino merkezli şirketin geçtiğimiz yıl renk skalasına “roze altın” seçeneğini eklediğini ve yine benzer bir hamle gerçekleştirebileceğini belirtmekte fayda var.

Macotakara’nın Çin merkezli tedarikçilere dayandırdığı haberde, diğer renk seçenekleri için herhangi bir değişim bilgisi bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER