Manşetler

iPhone 7 Pro fotoğrafları önemli ipuçları veriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iphone 7 proApple’ın 2016 model iPhone kadrosuna dair dedikodular, teknoloji dünyasının gündeminde önemli yer tutmaya devam ediyor. Şirketin beklenenin aksine iki değil, üç telefon çıkaracağına dair iddialar da sıklıkla dillendiriliyor. İnternete sızan yeni bir fotoğraf da iPhone 7 Pro olarak adlandırılan modelin varlığını destekliyor. Cupertino merkezli şirketin strateji değişikliğini, iPhone’un 10. yılını kutlamak için 2017’de yapacağı konuşulsa da, sızan fotoğraflarda iPhone 7 serisinin üç telefon barındıracağı görülüyor.

iphone 7 proÇin’in popüler sosyal paylaşım sitesi Weibo’da yayınlanan fotoğraflarda iPhone 7 ailesinin üç modeli yan yana görülüyor. Beklenen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin yanı sıra Pro modeli de fotoğrafta göze çarpıyor.

iPhone 7 Pro çift arka kamera ve Smart Connector ile gelebilir

Fotoğrafta iPhone 7 Plus ve Pro modellerinin boyut bakımından neredeyse aynı olduğu görülüyor. Telefonların tasarımı genel hatları itibarıyla birbirlerine gazlasıyla benziyor. Ancak Pro’da küçük ama önemli farkların varlığı göze çarpıyor. iPhone 7 ve 7 Plus’taki arka kamera, Pro’da yerini çift kameralı bir kuruluma bırakıyor. Arka panelin alt kısmında ise Smart Connector’ın varlığı göze çarpıyor.

iphone 7Üç iPhone 7 modelini yan yana gösteren sızıntı, kullanıcıların karşısına geçmiş sızıntılara benzer işaretler çıkarıyor. Anten şeritlerinin arka panelden kaldırılması, kamera çıkıntısının biraz daha belirgin bir görüntü kazanması dikkat çekiyor. Ancak sızan fotoğraflarda iPhone yazısının altında bulunan “S” etiketinin varlığı da göze çarpıyor. Bu durum, şirketin Pro versiyonu önümüzdeki yıl S serisiyle çıkarabileceği ihtimalini de akıllara getiriyor.

Ortaya atılan sızıntıların ve iddiaların doğru olup olmadığını görmek içinse eylül ayını beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER