Teknoloji

iPhone 7 portre modu ile bir berber dükkanını batmaktan kurtarıyor – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iPhone 7 Plus’ın portre modu fotoğrafçılık konusunda herhangi bir deneyimi olmayan kişilerin bile profesyonel tarzda portre fotoğraflar çekmesini sağlayan güçlü bir araç. Apple’ın bu modu tanıtan son reklamı ise bir aile berberini batmaktan kurtarıyor gibi görünüyor. Saç modellerinin çekiciliği portre modunun çektiği kaliteli fotoğraflarla daha da artıyor ve bu fotoğraflar önce dükkan camını, sonra da berber dükkanı içindeki duvarları süslüyor. Sonuçta dükkanın önünde uzun bir kuyruk oluşuyor.

Apple’dan beklenen kalitede bir reklam olan iPhone 7 Plus portre modu reklamı önceki ve sonraki saç şekilleri arasındaki hızlı geçişler ve William Onyeabor’un Fantastic Man adlı parçasıyla daha da eğlenceli ve göz alıcı hâle geliyor.

iPhone 7 Plus’ın küçük bir işletmeyi çok kısa sürede gözde hâle getirmesi her zaman görülecek bir durum olmayabilir, ancak reklam sayesinde sıradan kullanıcıların bile profesyonel seviyede ve kalitede çekimler yapabileceğini görüyoruz. Zaten Apple’ın da vermek istediği mesaj bu olmalı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: iPhone 7 Plus İncelemesi

İLGİLİ HABERLER