Teknoloji

iPhone 6s için yeniden 12 MP kamera söylentisi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple-iphone-6s-dokuman-sizinti-weibo-0200715

Eylül ayına yaklaşırken, Apple’ın yeni iPhone’larına ilişkin dedikodu ve iddiaların da sayısı artıyor. İsmi açıklanmayan bir Foxconn çalışanı tarafından Çin’in sosyal paylaşım sitesi Weibo’ya yüklendiği iddia edilen, taslak halindeki ve doğrulanmamış dokümana göre, iPhone 6S 12 megapiksel kamerayla birlikte gelecek. Söz konusu kamerayla 4K kalitesinde video kaydı yapılabileceği ve 240fps slow-motion görüntüler yakalanabileceği iddia ediliyor.

KJuma rumuzlu bir kullanıcı tarafından Weibo’ya yüklenen dokümanlarda cihazın tasarımına dair herhangi bir ipucu bulunmuyor. iPhone 6s ve iPhone 6s Plus isimlerini taşıması beklenen yeni iPhone modellerinin 2 GB RAM’e sahip olacağı da son zamanlarda konuşulan iddialar arasında yer alıyor.

Apple’ın üretim planlarıyla ilgili isabetli öngörüleriyle tanınan KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo’nun yeni iPhone’larla ilgili 11 tahmini arasında iPhone 6s’in 12 megapiksel arka kamerayla geleceği öngörüsü de yer alıyordu. Kuo’ya göre, Apple iPhone 6s A9 işlemci ve 2 GB RAM ile birlikte gelecek.

İLGİLİ HABERLER