Manşetler

ABD’de SIM kartsız iPhone 6s ve iPhone 6s Plus satışları başladı

iphone-6s-6s-plus-090915

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ı Amerika’dan satın almayı düşünenler için Apple, bu akıllı telefonları mobil operatörden bağımsız şekilde, peşin fiyatlardan satmaya başladı. 9to5Mac’in haberine göre, Apple online mağazası üzerinden iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın SIM kartsız ve kilitsiz modellerini satışa sundu.

Apple’ın iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ı bu şekilde satması ocak ayını bulmuştu. Bu sefer işlerin çok daha hızlı şekilde ilerlediğini görüyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ı Amerika’dan satın almak isteyenler için fiyatlar

Şu anda ABD’den peşin fiyatıyla, SIM kilitsiz bir iPhone 6s veya iPhone 6s Plus satın almak isteyenlerin sözleşmesiz olarak satılan T-Mobile telefonlarını seçmeleri gerekiyor. Bu telefonların içinden T-Mobile’ın nanoSIM kartı çıkıyor, aynı zamanda ilginçtir ki, SIM kart tepsisini açmaya yarayan bir iğne de bulunmuyor. Ancak bu telefonları IMEI kaydını yaptırdıktan sonra Türkiye’de düzgün şekilde kullanmak mümkün oluyor.

iphone-6s-abd-sim-kilitsiz-091015

ABD’de SIM kilitsiz iPhone 6s 649 dolar, iPhone 6s Plus ise 749 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. SIM kilitsiz ve kartsız iPhone 6s ve 6s Plus’ların ABD’deki fiziksel mağazalarda satışının da çok yakında başlayacağını tahmin ediyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: iPhone 6s Plus Ön İnceleme

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus bugün itibarıyla birçok ülkede satışa sunuluyor. Andorra, Avusturya, Belçika, Bosna Hersek, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Grönland, Hırvatistan, Hollanda, İrlanda, İspanya, İsviçre, İtalya, İzlanda, Macaristan, Maldivler, Man Adası, Meksika, Monako, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Slovakya, Slovenya, Tayvan, Yunanistan gibi ülkelerde satışa sunuluyor. Türkiye satışları ise 16 Ekimde başlayacak.

İLGİLİ HABERLER