Teknoloji

iPhone 6 bileşenleri 4.7 ve 5.5 inç modelleri işaret ediyor

 

iphone-6-sizinti-010714Gerçek iPhone 6 bileşenlerine ait sızıntılar da nihayet ortaya çıkmaya başladı. Bugüne kadarki sızıntılar taslak olmaktan öteye egeçemezken, paylaşılan son sızıntılarda görülen bileşenler iPhone 6’nın 4.7 ve 5.5 inç’lik ekran boyutlarıyla geleceğini somut biçimde ortaya koyuyor. Fotoğrafın Apple ürünlerine dair isabetli öngörüleriyle tanınan Sonny Dickson tarafından yayınlanması da güvenilirliğini artırıyor.

Ekran camının sızmış olması iPhone 6’nın geniş kapsamlı üretime hazır olduğu şeklinde yorumlanıyor. iPhone 6’nın eylül veya ekim ayında piyasaya sürüleceği göz önüne alınınca üretimin bugünlerde başlaması kulağa mantıklı geliyor. Cihazın ön kısmında kulak hoparlörünün hemen yanında bir boşluk dikkat çekiyor. Bu boşluğun bir yakınlık sensörüyle doldurulması veya FaceTime kameranın yerinin değişmiş olabileceği ihtimaller arasında değerlendiriliyor.

Fotoğrafta görülen bileşenlerin nihai parçalar olmayabileceğini ve bu parçalar üzerinde halen değişiklik yapılabileceğini unutmamakta fayda var. Sızan parçalarda köşelerin hafif kavisli olması da değişikliklerin yapılması ihtimalini artırıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER