Manşetler

iPhone 5S farklı renklerle ve ağustos ayında piyasaya çıkabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın bu yıl içinde farklı renklere sahip iPhone’lar çıkaracağına ilişkin yeni dedikodular gelmeye devam ediyor. Japonya’da yayınlanan Macotakara sitesinin yayınladığı bir haberde de bu iddia tekrarlandı ve iPhone 5S’in tıpkı iPod touch serisinde olduğu gibi farklı renklerle geleceği kaydedildi.

apple-iphone-5s-renkler-pocket-lint-100413

Anonim kaynaklara dayandırılarak verilen haberde Macotakara, iPhone 5S’in aralarında beyaz ve siyahın da bulunduğu beş farklı renk seçeneğiyle sunulacağını kaydetti. Beyaz ve siyah dışında hangi renklerin geleceği belirtilmese de, iPod touch’ın renklerine bakacak olursak saydığımız iki renk dışında iPhone 5S’in pembe, sarı ve mavi renklerle sahip olması ihtimalinin bulunduğunu söyleyebiliriz.

iPhone 5S, sahip olacağı “S” takısı itibariyle donanım bakımından radikal değişiklikler barındırmaz gibi görünüyor. Kamera, işlemci gibi unsurlar güncellenebilir; ayrıca uzun zamandır dedikodusu dillendirilen parmak izi okuyucusu telefonda bulunabilir. Bunların dışında farklı renk seçeneği gibi bir yeniliğin eklenmesi en azından sıkıcı gibi görünen bu güncellemeyi biraz daha hareketlendirebilir; doğal olarak yoğun ilgi gösterilmesini beklediğimiz iPhone 5S’e gösterilecek ilgiyi daha da artırabilir.

Macotakara da iPhone 5S’in haziranda tanıtılacağının ve ağustos ayından itibaren de piyasaya çıkmaya başlayacağı iddiasını dile getirdi. iPhone 5S dışında Apple’ın bu yıl içinde daha ucuz fiyata sahip bir iPhone seçeneği daha çıkaracağı söyleniyor. Yılın ikinci yarısında çıkması beklenen bu cihazla ilgili olarak, genellikle Apple hakkında boş çıkmayan haberleriyle bilinen The Wall Street Journal da bir haber yapmıştı. 4 inç ekrana sahip olacak bu cihazın plastik gibi farklı ve ucuz bir materyal ile geleceği tahmin ediliyor. Ayrıca iPhone 5S gibi bu cihazın da farklı renk seçeneklerine sahip olacağı iddiası öne sürülüyor.

İlgili >> Macotakara

[Görsel – Pocket-lint]

İLGİLİ HABERLER