Teknoloji

iPhone 5’in muhtemel çıkış tarihi Best Buy kayıtlarında gizlenmiş olabilir

Apple’ın gelecek nesil iPhone’u ne zaman piyasaya sunacağına dair çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Kanıtla da desteklenen son bir iddiaya göre iPhone 5 ekim ayı sonunda ABD’de piyasaya sürülecek. Bu son iddia iPhone 5‘in ekim ayı ortalarında tanıtılıp piyasaya sürüleceği iddialarıyla da örtüşüyor. Üstelik eylül ayı içine girmiş olmamıza rağmen Apple’ın bir basın toplantısı düzenleyeceği haberi henüz teknoloji haber sitelerine ve bloglarına düşmedi.

Söz konusu son iddianın delili Best Buy’ın sisteminde yer alan bir kayıt. Bu kayıtta Apple’ın malzemelerinin mağazaya 21 Ekim 2011 tarihinden itibaren monte edilmeye başlanacağı belirtiliyor. Aslına bakarsanız, bir mağazanın binlerce çalışanına iPhone’un çıkışını altı hafta öncesinden haber vermek biraz tuhaf, ancak Best Buy söz konusu kaydın hazırlanması sırasında belirsiz ifadeler kullanmış ki her ihtimal düşünülebilir. Üstelik 21 Ekim, Cuma gününe denk geliyor. Hatırlayacak olursanız, geçmiş ve mevcut iPhone modelleri de ABD’de ilk olarak cuma günleri piyasaya sürülmüştü.

Bu arada Best Buy Mobile yöneticilerinin 10 Ekimde yakında çıkacak cihazların tarihini görüşmek üzere toplantıya çağrıldığı da belirtiliyor.

İlgili – This Is My Next

[Görsel – This Is My Next]

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER