Teknoloji

iPhone 13 kılıf fotoğrafları tasarımdaki değişiklikleri gösteriyor

iphone 13
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iPhone 13 serisi bu akşam düzenlenecek etkinlikte resmen gözler önüne çıkacak. Apple’ın yeni iPhone’larıyla ilgili bazı şeyler ise sızıntılar sayesinde şimdiden biliniyor. Bu sızıntıların en yenisi, serideki önemli değişikliklerden bazılarını görmeyi sağlıyor.

iPhone 13’ler için Spiegen tarafından hazırlanan kılıfların ve telefonların görüldüğü görseller, ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşıldı. Apple’ın bu sızıntılardan dolayı memnun olduğunu söylemek pek mümkün değil.

Söz konusu görsellerde göze ilk olarak ekran üzerindeki çentiğin küçülmesi çarpıyor. Apple’ın iPhone 13’te böyle bir tercihte bulunacağına dair haberler uzun süredir etrafta dolaştığı için bu değişim pek şaşırtıcı görünmüyor.

iphone 13Pro modellerde arka kameraların dizilimi iPhone 12 Pro ve Pro Max’tekinden farklı görünmüyor. iPhone 13’te ise çift arka kameranın çapraz şekilde yerleştirilmesi dikkat çekiyor. Bu yerleşim daha önceki sızıntılarda da görülmüştü.

iPhone 13 serisinin tasarımı genel hatları itibarıyla iPhone 12 serisinden pek uzaklaşmayacak gibi görünüyor. Sızıntılarda fark edilmeyen başka değişimlerin olup olmadığını öğrenmek içinse akşama kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER