Manşetler

iPad Pro reklamı onun bir PC olduğuna odaklanıyor

Apple’ın ikisi bir arada bilgisayarlarla karmaşık bir ilişkisi bulunuyor. Şirket iPad serisini, hatta klavyesi ve kapasitif ekran kalemiyle iPad Pro’yu Microsoft ve Lenovo’nun Surface ve Yoga Tab ürünlerini pazarladıkları gibi dönüştürülebilir makineler olarak tanımlamaktan genellikle kaçınıyor. Yine de, Apple müşterilerinin tabletlerini büyük ekranlı akıllı telefonlardan daha yetenekli makineler olarak bilmesini istiyor. Yeni yayına giren iPad Pro reklamı da bu iddiayı açık şekilde ortaya koyuyor.

Hem 12.9 inç hem de 9.7 inç ekranlı modellerle gelen iPad Pro’yu, masaüstü seviyesinde yazılımları çalıştırabilen bir cihaz olarak pazarlamak yerine Apple, günümüzde bilgisayarın esneklik ile ilgili olduğu noktasına vurgu yapıyor. iPad Pro ile birlikte klavyede yazı yazabilir, ancak klavyeyi çıkararak parmaklarınızı kullanabilir veya Apple Pencil ile çizim yapabilirsiniz. iPad Pro iOS’in standart, dokunma tabanlı versiyonunu çalıştırdığı ve masaüstü bilgisayarlardakine benzer bir işletim sistemine sahip olmadığı için, Apple’ın iPad satın alanların sahip oldukları en güçlü imkanlara özellikle vurgu yapıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: iPad Pro 9.7 İncelemesi

Doğrusunu söylemek gerekirse, iPad’ler hâlâ doküman düzenlemek veya yeni projeler oluşturmaktan çok film izlemek, internette gezinmek veya oyun oynamak için ideal cihazlar. Bununla birlikte iPad Pro’nun bir Apple Pencil ve Smart Keyboard klavye ile standart bir iPad’in sınırlarının dışına çıktığını ve gerçek anlamda bir PC’nin yerini alabilecek seviyeye geldiğini gerçekleştirdiğimiz incelemelerden biliyoruz. Tabii ki, iPad Pro’nun sunduğu deneyimi isteyenlerin bütçelerinden epey yüksek bir tutarı gözden çıkarmaları da gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER