Manşetler

iOS 17.1 Beta 3 ile daha fazla yenilik ortaya çıkıyor

ios 17.2.1

18 Eylül’de küresel olarak kullanıcılara sunulan iOS 17, iPhone 15 serisi ile birlikte gelmişti. Şimdi ise Apple, iOS 17.1 için Beta 3 güncellemesini yayınladı. Bu beta sürümü pek çok yenilik ve iyileştirmenin işaretlerini veriyor. iOS 17, radikal değişiklikler içermese de, kişi posterleri, yeni AirDrop animasyonu ve etkileşimli widget gibi özelliklerle dikkat çekti. iOS 17.1 Beta 3, kullanıcıları daha stabil ve gelişmiş bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

iOS 17.1 Beta 3 ile işaret edilen yenilikler

Bu yeni beta sürümü, birkaç bilinen sorunu çözüme kavuşturuyor ve kullanıcı deneyimini iyileştiriyor. iPhone 15 ve iPhone 15 Pro modellerinde, Sinematik modda öne ve arkaya bakan çekimler arasında geçiş yaparken veya Sinematik moda tekrar tekrar girmek, ön izlemenin birkaç saniye donmasına neden olabiliyordu. Bu sorun, iOS 17.1 Beta 3 ile gideriliyor. Ayrıca, bu güncelleme ile Cüzdan uygulamasının çökmesi ve kart ile banka hesabı arasındaki bağlantının beklenmedik bir şekilde kesilmesi gibi sorunlara geçici çözümler sunuluyor.

iOS 17.0.3 sürümü ile birlikte Apple, iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerindeki ısınma sorunlarını çözüme kavuşturmuştu. Artık bu modellerde performans ve ısınma sorunu yaşanmayacak.

Beta 3, watchOS10.1 ile çalışan bir Apple Watch’un, iOS 17.0 yüklü bir iPhone ile eşleştirildiğinde yaşanan artan güç tüketimi sorununu çözüyor. Ayrıca, etkileşimli araç takımlarının uyumsuz iOS ve macOS sürümlerinde boş görüntülenme sorunu da bu güncelleme ile gideriliyor.

Gelecek olan sürüm, Fransa’daki kullanıcılar için iPhone 12’yi, Özel Emilim Oranı (SAR) testine yönelik bir test protokolüne uyum sağlayacak şekilde güncelliyor, böylece kullanıcılar bu modeli daha güvenli bir şekilde kullanabilecek.

iOS 17.1 Beta 3, Apple’ın mobil işletim sisteminin gelecek sürümlerine yönelik daha stabil ve gelişmiş bir deneyim sunmayı hedefliyor. Bu güncelleme, kullanıcıların karşılaştığı birkaç önemli sorunu çözerek, Apple ekosistemini daha da güçlendiriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER