Teknoloji

Instagram profilinizden diğer profil ve etiket sayfalarına bağlantı verebilirsiniz

instagram alisveris
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

instagram profilInstagram kullanıcı profil bilgilerinde küçük, ancak kullanışlı bir değişiklik gerçekleştirdi. Profilinizde herhangi bir hesaptan ya da konu etiketinden bahsettiğinizde, buna verilmiş olan gerçek bir bağlantı gösterilecek. Kullanıcılar buna tıklayarak ilgili profile veya konu etiketine gidebilecek.

Örneğin, profilimde @teknoblog hesabından bahsettiğimde, eskiden bu, sadece sıradan bir metin olarak gösteriliyordu, düzgün bir bağlantı içermiyordu. Instagram, son güncellemeyle bu durumu değiştirmiş oluyor.

Kullanıcı profili gibi, beğendiğiniz veya ilginizi çeken bir konunun etiketini de profil sayfasına, bağlantınızla birlikte ekleyebilirsiniz. Böylelikle aynı konu etiketiyle yüklenmiş olan diğer Instagram fotoğraflarını profilinizi ziyaret eden kullanıcılar kolaylıkla görebilecektir.

Instagram geçtiğimiz aralık ayında kullanıcılara konu etiketlerini de takip etme fırsatı sunmaya başlamıştı. Böylelikle kullanıcılar kaynak akışlarında takip ettikleri kişi ve hesapların paylaşımlarının yanı sıra, takip ettikleri konu etiketlerine ait fotoğrafları da görebiliyor.

Eğer Instagram profil açıklama bölümünün dışında, gerçek bir bağlantı göstermek istiyorsanız, profilinizi düzenlerken karşınıza çıkan web sitesi bölümünü kullanabilirsiniz. Eklenen yeni interaktif profil bileşenleri sayesinde kullanıcıların Instagram’a daha da bağlanması hedefleniyor.

İLGİLİ HABERLER