Teknoloji

Huawei, yeni akıllı ofis ve ses ürünlerini Dubai’de tanıttı

huawei

İş yaşamında yaratıcılığı artıran yeni akıllı ofis ürünleri ve açık tasarımıyla ilgi çeken Huawei FreeClip kulaklık, bu lansmanın öne çıkan ürünleri arasındaydı. 

Huawei, ‘Güzelliğin Yaradılışı’ temasını taşıyan bir etkinlikle, iş dünyasının yaratıcılık ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış olan Huawei MatePad Pro 13.2 inçlik yeni tabletini piyasaya çıkardığını ilan etti. Sadece 5,5 mm inceliğinde ve 580 gram ağırlığında olan bu tablet, geniş ve esnek bir OLED ekranla donatılmış. Üründe bulunan yalnızca 3,4 mm kalınlığındaki çerçeveler sayesinde, %94 oranında bir ekran-gövde oranına ulaşılmış ve bu da onu şimdiye dek üretilen en ince çerçeveye ve en yüksek ekran-gövde oranına sahip tablet yapmıştır. Ayrıca, MatePad’in gelişmiş Renk Yakalama özelliği ile kullanıcılar başka bir yerden bir rengi kolayca seçip hemen kullanabiliyorlar.

Huawei’nin X-True Ekran ve Huawei Sound sistemleriyle güçlendirilmiş tabletinde, görsel ve işitsel kalite dikkat çekiyor. Huawei M-Pencil (3. nesil) kalem ve Huawei Akıllı Manyetik Klavye, bu zengin deneyimi ve sanatsal çalışmaları daha da ileriye taşıyor. M-Pencil (3. nesil), NearLink teknolojisi sayesinde tabletle hızlı bir şekilde eşleşiyor. 10.000’den fazla basınç duyarlılık düzeyi sunan bu araç, hassasiyetiyle öne çıkıyor. NearLink teknolojisinin düşük gecikme süreleri, güçlü girişim engelleme kapasitesi, akıbet kesinliği, yüksek etkinlik, senkronizasyon ve istikrarlık gibi özellikleri M-Pencil’ın üst düzey performansını destekliyor. Yeni Huawei Akıllı Manyetik Klavye ise ihtiyaç duyulduğunda kolaylıkla ayrılabiliyor ve geniş dokunmatik alanı sayesinde, tabletinizi bir laptop gibi kullanım imkanı tanıyor.

huawei

Huawei FreeClip, Huawei MatePad Air PaperMatte Edition ve Huawei MateBook D16 da etkinlik kapsamında tanıtılan ürünler arasındaydı.

Huawei FreeClip, hareket halindeyken konfırlu bir dinleme deneyimi sağlayan C-köprüsü tasarıma sahip. Cihaz, 10.000’den fazla küresel insan kulağı verisi, mikron düzeyinde ergonomik işçilik ve 25.000’den fazla güvenilirlik testi eşliğinde tasarlandı. C-köprüsü tasarımı, kulaklıklar için hem klips hem de konektör işlevi görerek, kullanım konforunu ve performansı artırıyor.

FreeClip, şarj kutusuyla birlikte kullanıldığında 36 saate kadar dinlemeyi destekliyor. FreeClip ayrıca, kullanıcının sağ-sol kulak tanımlamasını otomatik yaparken, Yapay zeka destekli ‘Crystal-Clear’ aramaları ve çift cihaz bağlantısını da destekliyor. Bu özellikleri ve tasarımıyla şık bir aksesuar olarak da konumlanan ürün, sık seyahat edenler ve fitness meraklıları için ideal bir seçenek.

Huawei’in MatePad Air PaperMatte Edition tableti, 2800 x 1840 çözünürlüğe ve 144 Hz yenileme hızına sahip. Ürün, PaperMatte Ekranı ile kağıt üzerine kalemle yazma deneyimi ve kağıt benzeri bir okuma deneyimi sunuyor.

huawei

Huawei MateBook D16, 16 inç Eye Comfort ve FullView Ekranı ile geniş bir ekran alanı sunarken, ana akım 15,6 inç dizüstü bilgisayarla aynı ağırlığa sahip. Cihazın 13. Nesil Intel Core H serisi işlemcisi, yüksek performans gerektiren çoklu görevlerin üstesinden kolaylıkla gelebiliyor.

Huawei, 5 Ocak 2024’te başlayacak GoPaint Worldwide Creating Activity etkinliğini de duyurdu. Bu etkinlik, yaratıcı dijital içerik üreticilerine çalışmalarını sergilemeleri için küresel bir platform sağlayarak, toplumun her kesimini yaratıcılıklarını ortaya çıkarmaları için teşvik ediyor. Daha fazla bilgi için lütfen HUAWEI’nin resmi web sitesini ziyaret ediniz.

Video: Huawei MateBook 14s 2023 incelemesi

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER