ManşetlerTeknoloji

Huawei FreeClip kulaklıklar şık tasarımı yüksek performansla birleştiriyor

huawei freeclip

Huawei, ürün ailesini genişletmeye devam ediyor. Mate 60 serisi ile bir süredir akıllı telefon pazarında dikkat çeken şirket, bugün Dubai’de düzenlenen bir etkinlikte, MatePad Pro 13.2‘nin de aralarında bulunduğu yeni ürünlerini tanıttı. Bu cihazlar arasında en çok dikkat çeken ise, şık bir küpeyi andıran ve açık-kulak tasarımıyla öne çıkan FreeClip kulaklıklar oldu. Huawei FreeClip, sporlardan ofis toplantılarına kadar her yerde şık görünmenizi sağlayarak moda tutkunlarının favorisi olmaya aday.

Huawei FreeClip’in en dikkat çeken özelliklerinden biri, kullanıcıların çevrelerinin farkında kalırken kablosuz sesin keyfini çıkarmalarını sağlayan açık-kulak tasarımı oluyor. Ancak bu tasarım, açık havada spor yapmak ve online çağrılar ile yüz yüze iş birlikleri arasında çoklu görevler yapmak için ideal olsa da, ses izolasyonu ve gürültü engelleme konusunda bazı kullanıcılara beklediklerini vermeyebilir.

Huawei FreeClip özellikleri ve fiyatı

huawei freeclip

Cihazın C-köprü Tasarımı, kullanıcının kulak kıkırdağı üzerindeki baskıyı azaltan adaptif bir sensöre sahip. Uzun pil ömrüyle öne çıkan FreeClip, tek şarjla 8 saate kadar müzik çalma süresi veya şarj kutusu ile 36 saate kadar kullanım sunuyor. Ayrıca IP54 derecesi ile su, toz ve ter direncine sahip. Ürünün piyasaya çıkışı konusunda, Huawei’nin duyurusuna göre, FreeClip aralık ayının sonlarından itibaren İngiltere ve Avrupa’da satışa sunulacak. Türkiye’de de Huawei Online Mağaza’da satışa çıktı.

Huawei’nin bu yenilikçi ürünü, kullanıcıların hem şıklığını hem de fonksiyonelliğini artıran bir tasarım sunarak teknoloji ve modanın kesiştiği noktada yer alıyor. FreeClip, özellikle açık hava etkinlikleri ve çoklu görevler için ideal bir seçenek oluşturuyor. Gelişmiş özellikleri ve şık tasarımıyla dikkat çeken FreeClip, Huawei’nin ürün yelpazesindeki yenilikçi yaklaşımını temsil ediyor.

Video: Huawei FreeBuds Pro 3 İncelemesi

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER