Teknoloji

Huawei Watch Android saatin şık kutusu ortaya çıktı

huawei-watch-kutu-220715-1

Huawei’nin Android Wear işletim sistemli akıllı saati Huawei Watch, geçtiğimiz mart ayında Barselona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde görücüye çıkmıştı. Android Wear işletim sistemli saatlerin en iyilerinden biri olarak gösterilen Huawei Watch’un tüm özellikleri ortaya çıksa da, akıllı saatin ne tür bir kutu içinde kullanıcılara sunulacağı konusunda bilgi verilmemişti. Bu gizem de, Huawei tarafından paylaşılan fotoğraflarla birlikte ortadan kalktı.

Üst sınıf tarz ve tasarıma sahip olan Huawei Watch’un kutusu da bu özellikleri taşıyor. Menteşeli kutu açıldığında Huawei Watch’un bir minderin üstüne yerleştirildiği görülüyor. Böylelikle Huawei Watch’un kuyumcudan alınmış bir ürün görüntüsüne kavuşması sağlanıyor.

[quote_box_center] İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Huawei Watch Ön İnceleme [/quote_box_center]

Kutusu da kendisi kadar havalı olan Huawei Watch, 400 x 400 piksel çözünürlüğünde 1.4 inç yuvarlak AMOLED ekrana sahip. Söz konusu ekranın üstü, çizilmeleri önlemek için safir kristalle kaplanmış.

Huawei Watch’un 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon 400 işlemcisine 512 MB RAM ve 4 GB dahili hafıza eşlik ediyor. Jiroskop, ivmeölçer, kalp atış hızı monitörü ve 300 mAh kapasiteli pil akıllı saatin diğer bileşenleri arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER