Teknoloji

Huawei Watch GT Active ve Elegant modelleriyle yenilendi

huawei watch gt active elegant
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei Paris’te sadece Huawei P30 ve P30 Pro modellerinin duyurusunu gerçekleştirmedi. Beklenmedik bir ürün olan akıllı gözlük ve kulaklık gibi yeni aksesuarların yanı sıra Watch GT serisi de genişletildi. Huawei, Active ve Elegant olmak üzere iki yeni akıllı saat serisi duyurdu.

Huawei Watch GT’nin ilk versiyonları Sport ve Classic çeşitleri altında çıkmıştı. Şimdiyse Huawei, seriyi Active ve Elegant olmak üzere ikiye bölüyor. Huawei Watch GT Active’de orijinal modelde olduğu gibi 1.39 inç ekran bulunuyor.

Elegant modeli ise 42mm’lik daha küçük bir gövdede geliyor. Ekranı ise 1.2 inç, 390 x 390 piksel çözünürlükte. Elegant Edition, inci beyazı ve inci siyahı gibi renkleriyle daha resmi görünümü isteyenleri hedefliyor. Tabii ki, bunun karşılığında bir fedakarlık yapmak gerekiyor ki, o da pil ömrü oluyor. Watch GT Elegant Edition sadece bir haftalık pil ömrü sunuyor.

huawei watch gt active elegant

Elegant sürümü, Watch GT Active’in yeni eklenen Triatlon modunu paylaşıyor. Yani o akıllı saat de genel anlamda sağlıklı yaşam ve egzersiz için kullanılıyor. Triatlon modu; suda yüzme, dışarıda bisiklet ve dışarıda koşu gibi üç farklı aktivite türünü takip ediyor ve tüm bir triatlonu kayıt altına alabiliyor. Bunların arasında egzersizler arasındaki geçiş süresi de bulunuyor.

Diğer birçok açıdan Watch GT Active ve Elegant modelleri Sport ve Classic modellerinin çizgisini sürdürüyor. Aynı zamanda TruSeen 3.0 olarak adlandırılan kalp hızı ölçümü, daha uzun pil ömrü sağlayan ikili yonga set sistemi, daha fazla saat kadranı seçeneği ve değiştirilebilir kayışlar da özellikler arasında bulunuyor. Her iki seride de fluroelastomerden yapılmış kayışları kullanılıyor.

Huawei Watch GT Active ve Elegant akıllı saatlerin fiyatlarını açıklamadı.

İLGİLİ HABERLER