Fırsatlar

Huawei’nin yeni akıllı saatlerinden Watch GT 3 Pro için A101’de özel fiyat

huawei watch gt 3 pro inceleme huawei watch 4

Huawei Watch GT 3 Pro, Huawei’nin Türkiye’de yeni satışa sunduğu akıllı saatlerden bir tanesi. Yakın zamanda detaylı incelemesini yayınladığımız bu akıllı saat şık tasarıma kadar uzun pil ömrü ve kullanışlı özellikleriyle dikkat çekiyor. Dalış egzersizlerinin takibi gibi daha önce bu segmentteki akıllı saatlerde görmediğimiz bir özellik de mevcut. GT 3 Pro, A101 mağazalarında kampanya dahilinde özel bir fiyattan indirimli olarak sunuluyor.

Huawei Watch GT 3 Pro için belirlenen tavsiye edilen satış fiyatlarına baktığımızda; 46mm deri ve kauçuk kayışlı versiyonları 5.499 TL, titanyum modeli ise 7.499 TL, 43mm deri kayışlı versiyon 6.499 TL, seramik versiyon 8.499 TL fiyat etiketleriyle sunuluyor. A101 kampanya dahilinde 46mm siyah kauçuk kayışlı versiyonu 4.899 TL’ye satıyor.

Huawei Watch GT 3 Pro özellikleri

Huawei’nin en yeni amiral gemisi akıllı saati, yeni bir arayüz tasarımı, birinci sınıf malzemeler, ultra net geniş ekran, hızlı kablosuz şarj, 14 güne varan pil ömrü ve geniş bir saat kadran yelpazesine sahip.

Huawei Watch GT 3 Pro, Huawei giyilebilir cihazlarda ilk kez EKG analizini sunuyor. TruSeen 5.0+ veri izleme teknolojisiyle, doğru kalp sağlığı ölçümünün yanı sıra kan oksijen oranını izlemeyi kolaylaştırıyor.

Gerçekten kullanıcıya özel bir egzersiz deneyimi için 100’den fazla egzersiz moduna ek olarak tamamen yeni dalış ve golf modu ile spor izleme yeteneklerini bir sonraki seviyeye taşıyor. Akıllı bir koşu planı için daha doğru coğrafi konum verileri ve Çift Bantlı Beş Sistemli GNSS konumlandırma, tüm yeteneklerdeki koşucular için ekstra kolaylık sağlıyor.

Bir akıllı saatle, bileğinize antrenman, oyun, eğlence ve diğer senaryolar için kullanabileceğiniz birçok farklı uygulama takıyorsunuz. Huawei Watch GT 3 Pro, Bluetooth aramalarını, akıllı sesli asistanı ve çok daha fazlasını destekliyor. Gününüzü yönetmenize yardımcı olan entegre uygulamalardan, arkadaşlarınızdan güncel bilgileri almanızı ve harika zaman geçirmenizi sağlayan eğlenceli ve sosyal uygulamalara kadar birçok uygulamaya erişmenizi sağlıyor. Tüm bunlar, önceki modele göre %30 daha hızlı kablosuz şarj özelliğine sahip güçlü, uzun ömürlü pil tarafından destekleniyor.

Huawei Watch GT 3 Pro Serisi bağımsız olarak çalışabilir, ancak çoğu durumda bir akıllı telefon ile eşleştirilecektir. Akıllı saatler, ister Android veya iOS ile çalışsın, her akıllı telefonla kolayca senkronize edilebilir.

Huawei Watch GT 3 Pro

A101’den Satın Alın

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER