Teknoloji

Huawei Watch D’nin tasarımı tanıtımdan önce detaylarıyla görüldü

huawei watch d
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei 23 Aralık’ta büyük bir etkinlik gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Bu etkinlikte katlanabilir ekranlı P50 Pocket’ın ve MateBook X Pro dizüstü bilgisayarın tanıtılması bekleniyor. Huawei Watch D akıllı saat ve yeni bir akıllı gözlüğün de kullanıcıların karşısına çıkacağı söyleniyor.

Huawei Watch D’yle ilgili sızıntı ve paylaşımlar bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu paylaşımlar sayesinde saatin tasarımı da görülmüştü. Ancak yüksek çözünürlüklü görseller, akıllı saatin tasarımının detaylarını daha net şekilde fark etmeyi sağlıyor.

Söz konusu görseller, Çin merkezli e-ticaret sitesi Vmall tarafından paylaşıldı. Ürün sayfasında görsellerin yanı sıra saatin 23 Aralık’ta tanıtılacağını gösteren bir afiş bulunuyor. Bunlara ek olarak, akıllı saat için 100 yuan ön ödeme alınıyor. Ancak akıllı saatin fiyatı konusunda net bir bilgi verilmiş değil. Saatin Çin’de 2998 yuan (7936 TL) karşılığında satılacağı söyleniyor.

Huawei Watch D’nin en önemli özelliği, tansiyon ölçebilmek olacak gibi görünüyor. Bu özelliğin ipuçları daha önceki sızıntılarda da verilmişti. Sızan bir kullanım kılavuzu, tansiyon ölçme özelliğinin temelinde şişebilen bir kayışın bulunduğu söyleniyor.

Huawei Watch D büyük ihtimalle iki farklı boyut seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Akıllı saatle ilgili diğer detayları duymak içinse önümüzdeki perşembe gününe kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER