Teknoloji

Huawei Watch D akıllı saat yıl bitmeden tanıtılacak

huawei watch d

Huawei Watch D hakkındaki haberler kısa süre önce gündeme gelmişti. Yeni bir iddiaya göre, Huawei’nin akıllı saat katalogunun sıradaki üyesi yıl bitmeden tanıtılacak. Watch D’nin 23 Aralık’ta Huawei’nin yeni katlanabilir telefonu Mate V ile birlikte tanıtılacağı söyleniyor.

Huawei Watch D’nin tansiyon ölçebileceği daha önceki sızıntıda görülmüştü. Yeni sızıntıda da bu iddia destekleniyor. Tansiyon ölçme özelliğinin varlığı, Huawei Watch D’nin gelişmiş bir fitness takip cihazı olacağını gösteriyor.

Daha önce internete sızan bir görsel, akıllı saatin tasarımı konusunda fikir edinmeyi de sağlıyor. Huawei’nin portföyündeki diğer akıllı saatlerden farklı olarak kare ile dikdörtgen arasında bir ekranla gelmesi beklenen Watch D’nin sağ kenarında da iki adet navigasyon tuşu görülüyor.

Huawei Watch D için iddia edilen tanıtım tarihinin saatin Çin’de piyasaya çıkışıyla ilgili olduğunu belirtmek gerekiyor. Akıllı saatin 23 Aralık’tan sonra ilk olarak Çin’de daha sonrasında da diğer ülkelerde piyasaya çıkması bekleniyor. Ancak henüz bu konudaki detaylar netleşmiş değil.

İLGİLİ HABERLER