Manşetler

Huawei Watch 3 ve Watch 3 Pro Türkiye’de satışa çıktı, işte fiyatlar

Huawei, haziran ayının başlarında düzenlediği HarmonyOS etkinliğinde iki yeni akıllı saati, Huawei Watch 3 ve Watch 3 Pro’yu tanıtmıştı. Bu akıllı saatlerin ağustos ayı içinde Türkiye’de satışa sunulacağı belirtilmişti. Huawei, sözünü hızlı biçimde tuttu ve HarmonyOS 2.0 yüklü iki yeni akıllı saati Huawei Online Mağaza üzerinden satışa sundu. Bu sayede akıllı saatlerin satış fiyatlarını da öğreniyoruz.

Şirketin belirttiğine göre, Huawei Watch 3 Serisi, HarmonyOS 2.0 işletim sistemi ile çalışıyor ve bu sayede bağımsız bir cihaz gibi konumlanarak, akıllı telefon seviyesinde güçlü bir performansa imza atıyor. Sağlık verileri takibi ve antrenman izleme özellikleri, Huawei giyilebilir cihazlarının değişmez temel özellikleri arasında yer alıyor. Yeni seride kullanıcıların sağlık durumlarını daha detaylı ve konforlu bir şekilde kontrol edebilmeleri için farklı özellikler sunan Huawei, Watch 3 Serisi’nde vücut ısısı desteği, el yıkama kontrolü ve düşme sensörü ile fark yarattığını dile getiriyor.

Watch 3 ve Watch 3 Pro birçok özelliği paylaşıyor. Her iki saatte de 1.43 inç, AMOLED renkli ekran var. Bu ekran kaydırma, dokunma ve basılı tutma dahil tam ekran dokunmatik işlemleri destekliyor. 2 GB RAM, 16 GB ROM, Huawei tasarımı işlemci gibi özelllikleri görüyoruz. Watch 3 Pro biraz daha kalın ve buna bağlı olarak pil kapasitesi de daha yüksek. Aynı zamanda deri kayış ile biraz daha stil sahibi duruyor.

Huawei Watch 3 ve Watch 3 Pro FreeBuds 3 fırsatıyla geliyor

Huawei Watch 3 için tavsiye edilen satış fiyatı 4999 TL olarak belirlenirken, Huawei Watch 3 Pro ise 5699 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. Bu arada Online Mağaza üzerinden satın alanlar, 1 TL’lik farklı Huawei FreeBuds 3’ü de satın alabiliyor.

huawei watch 3 satın alHuawei Watch 3
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

huawei watch 3 pro satın alHuawei Watch 3 Pro
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER