ManşetlerSatın Alma Rehberi

Öğrenciler için uygun Huawei tablet seçenekleri ve Online Mağaza fırsatları

huawei tablet

Huawei, okula dönüş sezonu için teknoloji, yenilikçilik ve tasarımı birleştiren yeni tablet serisini, oldukça uygun fiyatlarla online mağazasında tüketicilere sunuyor. Bu özel kampanyada Huawei tablet seçenekleri; MatePad Air, MatePad 11.5, MatePad Pro 12.6 ve MatePad 11 modelleri de bulunuyor.

Huawei MatePad Air

Huawei MatePad Air, ofis işleri ve eğlence ihtiyacını bir araya getiren 11,5 inçlik FullView Ekranı ve 2800 x 1840 piksel çözünürlüğü ile dikkat çekiyor. Bu tablet, genellikle 16:10 ekran oranında görmeye alışkın olduğumuzdan daha geniş bir ekran alanı sunuyor ve 3:2 üretkenlik oranına sahip.

huawei matepad air inceleme

MatePad Air, 144 Hz ekran yenileme hızını destekleyerek web sayfaları ve dosyalar arasında akıcı bir deneyim sunuyor. Bu, Huawei’nin bu özellikteki ilk tablet modeli. P3 renk gamı sayesinde sinema kalitesinde renklerle içerikleri gözler önüne seriyor. Ayrıca, dinamik olarak 30 Hz ile 144 Hz arasında değişen uyarlanabilir ekran yenileme hızı sayesinde, hem enerji verimliliği hem de görsel kalite dengeleniyor. Tablet aynı zamanda, SuperRender oyun motoru ile belirli oyunlarda daha akıcı ve kararlı bir deneyim sunuyor. 144 Hz FullView Ekran, HUAWEI M-Pencil ile uyumlu olarak çalışıyor ve el yazısı ya da çizim yaparken gecikmeyi neredeyse sıfıra indirgeyerek kullanıcıya üst düzey bir deneyim sunuyor.

Huawei Online Mağaza’da MatePad Air ve klavyesi, kampanyalı olarak 12.999 TL fiyat etiketiyle satışa çıkıyor. Ayrıca, 500 TL indirim kuponu, 1.999 TL değerindeki M-Pencil ve 6 aylık ekran kırılma garantisi de sunuluyor. Ürünü satın alıp mağaza üzerinde yorumlarını paylaşan kullanıcılara, 999 TL değerinde bir Bluetooth mouse hediye ediliyor.

Huawei MatePad 11.5

huawei matepad 11.5

Huawei MatePad 11.5, 120 Hz ekran yenileme hızı ile her bir görseli akıcı bir şekilde sergiliyor. Yeni yıldız ışığı kum tasarımı, kozmik yıldız halkası kamerası ile birlikte bir sanat eseri oluşturuyor. Simetrik tasarımı, klasik estetik anlayışına modern bir yorum getirirken, çarpıcı 120 Hz yenileme hızı ve %86 ekran-gövde oranı ile birleşerek performansı üst seviyelere taşıyor.

Huawei M-Pencil, sadece 2 ms’lik algılanamayan gecikme süresiyle, her bir çizgi ve vuruşu ince ince yakalıyor. 120 Hz ekran yenileme hızı, kâğıtta yazıyormuşçasına doğal bir deneyim sunuyor. Kalemin ucuna hafifçe dokunarak fırça ve silgi arasında kolayca geçiş yapabilir, hatta Renk Yakalama özelliği sayesinde bağlı bir telefon ya da PC ekranından bir renk seçip tabletinize aktarabilirsiniz. Snippet Al ve Annotate gibi ileri seviye özellikler, metin ve resimleri tek bir dokunuşla ayırmanıza veya yazdıklarınızı kaydetmenize ve metne dönüştürmenize olanak tanıyor.

MatePad 11.5 ve ona eşlik eden klavye, Huawei Online Mağaza’da 9.499 TL kampanya fiyatı ile tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Bu fiyatın yanı sıra, 500 TL’lik indirim kuponu, 1.999 TL değerindeki M-Pencil ve 6 aylık ekran kırılma garantisi de pakete dahil.

Huawei MatePad Pro 12.6

huawei matepad pro 12.6 2022 inceleme

Huawei MatePad Pro, 12,6 inç boyutundaki OLED Gerçek Renkli FullView Ekranı ile dikkat çekiyor. Ekran %90 gövde-ekran oranına, ∆E < 1 seviyesinde yüksek renk doğruluğuna, 120 Hz’lik yüksek yenileme hızına ve tam 1,07 milyar renk kapasitesine sahip.

Bu etkileyici tablet, göz sağlığına olan duyarlılığı ile TÜV Rheinland Full Care Display 3.0 Sertifikası’nı kazanmayı başardı. Düşük mavi ışık seviyeleri ile donatılmış olan göz koruma özellikleri, kullanıcıların görme sağlığını optimum düzeyde tutmayı hedefliyor.

Sekiz hoparlör barındıran HUAWEI SOUND ses sistemi, yüksek ve düşük frekansları bir araya getiriyor. Bu hoparlörler, müzikten filme, eğitim içeriklerine ve oyunlara kadar dört farklı kullanım senaryosu için özel olarak optimize edilmiş. Bu sayede, kullanıcılar ne izlemeyi ya da dinlemeyi tercih ederlerse etsinler, üst düzey bir ses deneyimi yaşayacaklar.

Huawei Online Mağaza, MatePad Pro 12.6 ve klavye kombinasyonunu 18.999 TL’lik kampanya fiyatıyla sunuyor. Bu özel fiyata ek olarak, 750 TL değerinde bir indirim kuponu, 1.999 TL değerindeki M-Pencil kalem ve 6 aylık ekran kırılma garantisi de pakete dahil edilmiş durumda.

Huawei MatePad 11 2023

huawei matepad 11
Huawei MatePad 11 (2023)

2023 modeli Huawei MatePad 11, özellikle genç iş insanları ve üniversite öğrencileri için tasarlanmış özellikleriyle Türkiye’deki kullanıcılarla buluştu. Önceki modele göre hem yazılım hem de donanım kabiliyetleri artırılmış olan bu yeni tablet, 120 Hz ekran yenileme hızı ve %86 ekran-gövde oranı sayesinde verimliliği önemli ölçüde yükseltiyor. 128 GB dahili hafıza kapasitesi ve güçlü Wi-Fi 6 bağlantı desteğiyle kesintisiz ve geniş bir kullanım deneyimi sunuyor.

Huawei’nin online satış platformu olan Huawei Online Mağaza, 2023 model MatePad 11 ve klavye setini 9.999 TL’lik özel bir kampanya fiyatı ile sunuyor. Bu kampanya kapsamında, 300 TL indirim kuponu, 1.999 TL değerinde bir M-Pencil kalem ve 6 aylık ekran kırılma garantisi de ücretsiz olarak veriliyor. Ayrıca, ürünü satın alıp platformda yorumda bulunan kullanıcılara 999 TL değerinde bir Bluetooth mouse hediye ediliyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER