Bilim

Huawei Sağlık uygulaması artık Google Play Store’dan indirilemiyor

huawei sağlık
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei Sağlık uygulaması artık Google Play Store’dan indirilemiyor. Bu da Huawei’nin akıllı ürünlerini telefonla eşleştirmek için kullanılan uygulamaya Huawei AppGallery veya alternatif yan yollardan erişilebileceği anlamına geliyor.

Ancak uygulamanın Google Play Store’da uzun süredir güncellenmediğini hatırlatmak gerekiyor. Son versiyonu 2020’nin ekim ayında platforma yüklenen uygulama, ekim ayından sonra çalışmayı durdurmuştu. Huawei’nin Band 7 gibi güncel ürünleri de platformda desteklenmiyordu.

Dolayısıyla uygulamanın Google Play Store versiyonuna sahip olmanın artık bir anlamı kalmamıştı. Pek çok kullanıcı daha güncel olan AppGallery versiyonuna geçiş yapmıştı. Bu noktada uygulamanın Apple App Store’da ve Samsung Galaxy Store’da mevcut olduğunu hatırlatmak gerekiyor.

Huawei Sağlık uygulamasını indirmek için en güvenli seçenek AppGallery

Huawei Sağlık uygulamasını indirmek isteyenler için gerekli talimatlar Huawei’nin hazırladığı talimatlar sayfasında bulunabilir. Android platformunda en güvenli ve güncel seçeneğin Huawei’nin kendi uygulama mağazası AppGallery’yi indirmek olduğunu belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER