Huawei P50 serisinin önümüzdeki haziran ayında tanıtılması bekleniyor. Kutusundan HarmonyOS 2.0 işletim sistemiyle çıkmasına kesin gözüyle bakılan telefonlara dair sızıntılar da devam ediyor.
Daha önce sızan görsellerde P50 ve P50 Pro’nun arkasında iki büyük kamera lensi görülmüştü. Ancak ortaya çıkan yeni fotoğraflar, bambaşka bir kamera tasarımını gözler önüne seriyor.
Fotoğraflarda görülen telefonun P50 serisinin bir üyesi olduğu belirtilse de, hangi cihaz olduğu konusunda kesin bir bilgi verilmedi. Kavisli kenarlara bakılınca telefonun P50 Pro olma ihtimali öne çıksa da, periskop lensin olmaması görülen cihazın standart P50 olabileceğini de düşündürüyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei HarmonyOS 7 ile tasarımı baştan aşağı yeniliyor

Huawei tüm ürünlerinde fiyat artışına hazırlanıyor

HarmonyOS 7 cam tasarım ve yüzde 15 hız artışıyla tanıtıldı

Babalar Günü için akıllı hediye arayanlara Huawei seçenekleri

Oppo Find X10 Pro için ilk sızıntı ortaya çıktı, çift 200 MP kamera dikkat çekiyor
Kamera adasının Mate 30 serisine benzemesi ise fotoğrafların sahte olma ihtimalini akıllara getiriyor. Huawei’nin telefonlarında tasarım konusunda hassasiyetle durduğu biliniyor. Bu nedenle şirketin eski bir tasarımı tekrar kullanma ihtimali biraz düşük görünüyor.
[irp]
Yuvarlak kamera adasının sol üste kaydırılması dikkat çekerken, telefonda ses kontrol tuşlarının bulunmaması da ayrıca göze çarpıyor. Mate 30’da ses kontrol tuşlarına yer vermeyen Huawei, P40 serisinde bu tuşları geri getirmişti.
Huawei P50 serisinin özellikleri ve tasarımlarıyla ilgili sızıntılar telefonlar tanıtılana kadar devam edecek gibi görünüyor.
⚡️⚡️ BU FIRSATLAR İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ⚡️⚡️
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


