Teknoloji

Huawei P50 Pocket moda dergisinin fotoğraflarında görüldü

huawei p50 pocket

Katlanabilir ekranlı Huawei P50 Pocket, 23 Aralık’ta tanıtılacak. Tasarımı şimdiden doğrulanan akıllı telefon, moda dergisi Harper’s Bazaar için çekilen fotoğraflarda da kendisini gösterdi. P50 Pocket fotoğraflarda Çinli şarkıcı ve oyuncu Guan Xiaotong’un elinde görülüyor.

Fotoğraflar telefonun çift halkalı tasarımını doğruluyor. Bu halkalardan birinde cihazın üç kamerası ve LED flaş bulunuyor. İkinci halka ise daima açık ekran, selfieler ve bildirim gösterimi gibi işlevleri olan bir ikinci ekran işlevini görüyor.

P50 Pocket’ın modayla ilgili olanlara yönelik bir cihaz olduğu ve Z Flip 3’ün pazar payından çalmayı hedeflediği söylenebilir. Ana satış noktası olarak tasarımın öne çıktığı P50 Pocket’ta işlemci ve HarmonyOS 2.0 gibi özelliklerin arka planda kalması muhtemel görünüyor.

Huawei P50 Pocket hakkında bilinenler hâlâ oldukça sınırlı. Ancak akıllı telefonun 5G modemsiz Snapdragon 888 işlemciyle gelmesi muhtemel görünüyor. Üçlü kamera sisteminde ana kamera, ultra geniş açılı kamera ve derinlik sensörünün bulunması bekleniyor. Telefonun katlanabilir ekranının ise BOE tarafından üretileceği belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER