Teknoloji

Huawei P50 Pocket katlanabilir telefonun tanıtım tarihi belli oldu

huawei p50 pocket

Huawei P50 ve P50 Pro geçtiğimiz yaz gözler önüne çıkmıştı. Bu ikiliye heyecan verici bir model daha ekleniyor. Çinli üreticinin Mate V adıyla resmiyet kazanacağı söylenen yeni katlanabilir telefonu Huawei P50 Pocket ismiyle kullanıcılarla buluşacak. Telefonun tanıtımı 23 Aralık’ta gerçekleştirilecek.

P50 Pocket, Huawei’nin katlanabilir telefon portföyünde ayrı bir yerde duracak. Akıllı telefon, Samsung Galaxy Z Flip 3 ve Motorola Razr gibi “istiridye kabuğu” tarzında bir tasarımla gelecek.

Akıllı telefonla ilgili söylentiler oldukça uzun süredir etrafta dolaşıyordu. Bu söylentilerde telefonun ismi Mate V olarak anılıyordu. Sızan görseller büyük bir kapak ekranı ve iki dikey arka kamerayla geliyor.

huawei p50 pocket Huawei yeni telefonunu “kış amiral gemisi” olarak tanımlanıyor. Dolayısıyla şirketin yeni özellikler sunması da beklentiler arasında yer alıyor. Akıllı telefonda bükülebilen bir ısı tahliye borusunun bulunacağı ve bu sayede cihazın daha yüksek performans sergileyeceği söyleniyor.

Huawei P50 Pocket telefonda Kirin 9000 mi yoksa Qualcomm’un Snapdragon serisi işlemcilerinden birinin mi kullanılacağı henüz bilinmiyor. 23 Aralık’a kadar telefona dair yeni detayların netleşmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER