Teknoloji

Huawei P50 için ilk canlı fotoğraflar geldi

huawei p50

Huawei P50 serisinin temmuz ayının sonları itibarıyla resmiyet kazanması bekleniyor. Seride kullanıcıların karşısına üç farklı modelin çıkma ihtimali oldukça yüksek görünüyor. Huawei’nin daha önce kamera tasarımını gösterdiği seriden ilk canlı fotoğraflar geldi.

Telefonu oldukça parlak pembe rengiyle gösteren fotoğraflar internette dolaşmaya başladı. Bu fotoğraflar çift halkalı tasarımın gerçek hayatta nasıl göründüğü konusunda fikir edinmeye yardımcı oluyor. Üstteki halkaya üç kamera yerleştirilirken, alttaki halkada da periskop kameranın bulunduğu görülüyor.

Leica Japonya’da kendi markasını taşıyan bir telefon çıkarsa da, P50 serisinde Huawei’yle olan iş birliği devam ediyor. Leica’nın akıllı telefon pazarında başka iş ortakları aradığı da söylense de, bu durum Huawei’yle olan ilişkisini etkilememişe benziyor.

Huawei P50 serisi göz alıcı bir tasarım ve güçlü bir kameraya sahip olsa da, sızıntılara göre telefonlarda 5G işlemci olmayacak. Qualcomm’un Huawei’ye seri için sadece LTE destekli Snapdragon 888 tedarik ettiği belirtilirken, Huawei’nin kendi üretimi olan 5 nm Kirin 9000 işlemcisinin de seride kullanılabileceği söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER