Teknoloji

Huawei P30 Pro bir kez daha görüldü

huawei p30 pro

2019 Mobil Dünya Kongresi‘nin geride kalmasıyla birlikte gözler Huawei‘nin mart ayının sonunda tanıtacağı P30 serisi telefonlarına çevrildi. Paris’te gerçekleştirilecek tanıtım etkinliği öncesinde serinin üyelerine ilişkin sızıntılar çok uzun süredir etrafta dolaşıyor. Bu sızıntıların en yenisinde serinin en güçlüsü Huawei P30 Pro görülüyor.

İlk olarak SlashLeaks tarafından paylaşılan fotoğraflarda, sadece kaynağın Vietnam olduğu bilgisi yer alıyor. Twitter’da P30 Pro ve Vietnam terimleriyle yapılan bir aramada, orijinal kaynağa ve diğer fotoğraflara ulaşmak da mümkün hâle geliyor. Fotoğraflar gerçekçi görünse de, sızıntılara tam anlamıyla güvenmenin mümkün olmadığını da belirtmek gerekiyor.

Yayınlanan yeni fotoğraflar, daha önce internete sızan ve P30 Pro’ya ait olduğu söylenen fotoğraflar ve taslaklarla benzerlik gösteriyor. Hafta içinde ortaya çıkan ve hem P30 hem de P30 Pro’yu gösteren basın fotoğraflarında da P30 Pro’nun dört lensli arka kamera modülünü görmek mümkün olmuştu. Basın fotoğraflarıyla son sızıntıdaki arka panellerin aynı olması, son sızıntının gerçek olma ihtimalini artırıyor.

Huawei P30 Pro ile tanışmak için bu ayın sonuna kadar beklemek gerekiyor. P30 Pro ve P30 serisinin diğer üyeleri 26 Mart’ta Paris’te düzenlenecek etkinlikte gözler önüne çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER