Teknoloji

Huawei P20 tanıtımı üç arka kamera ve çentiği daha iyi görmeyi sağlıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

huawei p20Huawei P20 serisi telefonlara dair pek çok detay şimdiden biliniyor. Bu detaylara son olarak serinin Avrupa satış fiyatları eklenmişti. Akıllı telefonları resmen duyurulmasa da, özellikle bazı kilit nitelikler de uzun süredir konuşuluyor. P20 Pro adını taşıması beklenen üç lensli arka kamera kurulumu, söz konusu nitelikler arasında öne çıkıyor.

P20 henüz duyurulmasa da, Huawei tarafından hazırlanan resmi P20 tanıtımları şimdiden şirketin ana vatanı Çin’de dolaşıma çıkmış durumda. Bu tanıtımlarda telefonun tamamı gösterilmese de, P20 Pro’nun üç lensli arka kamera kurulumu ve ekranının üzerindeki çentiği net biçimde görülüyor.

Resmi tanıtım materyali, P20 Pro için mavi ve siyah renk seçeneklerinin varlığını doğruluyor. Ancak renk seçeneklerinin bunlarla sınırlı olmayacağı ve Huawei’nin amiral gemileri için daha fazla seçenek sunacağı düşünülüyor. P20’nin selefi olan P10, altı farklı renk seçeneğiyle raflarda boy gösteriyor.

Huawei P20 serisinin tüm üyeleri 27 Mart’ta Paris’te düzenlenecek tanıtım etkinliğinde gözler önüne çıkacak. Etkinlikte P20 ve P20 Pro dışında P20 Lite’ın da tanıtılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER