Eğlence

Huawei P Smart 2019 reklam filmi müziği kime ait? – Video

huawei p smart 2019 reklam müziği
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei, ilk kez bir ürün lansmanı için Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde çekilen reklam filminde alışılmışın dışına çıkarak, Türk ezgileriyle yorumlanmış Deephouse türünde bir müzik yarattı. Huawei P smart 2019 reklam filmi için özel olarak hazırlanan “Seninle Aynı Modda” isimli müzik, görüntü ve ses ilişkisinin mükemmel uyumunu yakalayan önemli bir parça olarak karşımıza çıkıyor.

Huawei’nin ilk kez Türkiye’de çekilen ve gençleri ülkemizdeki alternatif rotaları keşfetmeye çağıran reklam filmi, adeta akıllara kazınan farklı müziği ile büyük ses getirdi. Müzik yaratılırken; Hazar Gölü, Güroymak, Tazı Kanyonu ve Halfeti gibi tamamı Türkiye’de çekilen görüntülerin yarattığı hissin, Huawei P Smart 2019 reklam müziği yoluyla da izleyicilere geçmesi hedeflendi.

İzleyicileri adeta etkisi altına alan P smart 2019 reklam filmi müziği “Seninle Aynı Modda”, Türk motifleri ve ezgileri taşıyan enstrümanlar ve klasik kemençe kullanılarak oluşturuldu. Cenk Çelebioğlu imzasını taşıyan müzik, Huawei’nin belirttiğine göre görüntü ve ses ilişkisinin mükemmel uyumunun yakalanması için yönetmen Turgut Akaçık ve Pure Kreatif Direktörü Öncü Doğu Gürsoy’un ortak çalışması sonucunda yaratıldı.

İLGİLİ HABERLER