Teknoloji

Huawei P Smart (2019) FCC belgelerinde boy gösterdi

huawei p smart

Huawei P Smart (2019) modeli için ABD Federal İletişim Komisyonu‘na (FCC) onay başvurusunda bulundu. Başvuruda sunulan belgeler sayesinde akıllı telefonun bazı özellikleri sayesinde fikir edinmek mümkün oluyor. Bu özellikler arasında öne çıkan ise büyüyen pil kapasitesi oluyor. Belgelere göre, yeni P Smart’ta 3320 mAh kapasiteli bir pil yer alacak. Mevcut P Smart enerjisini 3000 mAh kapasiteli pilinden alıyor.

Akıllı telefon sunulan belgelerde POT-LX3 model numarasıyla boy gösteriyor. Telefonun desteklenen SIM kart sayısına ve dahili depolama alanına bağlı olarak en az dört farklı versiyonla resmiyet kazanması bekleniyor. Tek ve çift SIM destekli versiyonların yanı sıra 32 ve 64 GB dahili depolama alanına sahip versiyonların kullanıcıların karşısına çıkacağı belirtiliyor. 3 GB RAM kapasitesi ise tüm modellerde sabit durumda.

FCC’ye sunulan dosyada telefona ait çizimler de yer alıyor. Bu çizimler sayesinde telefonun boyutları, tasarımı ve bazı özellikleri sayesinde fikir edinmek mümkün oluyor. 155.2 x 73.4 mm. alan kaplayan telefonun arkasında çift lensli bir kameranın olduğu görülüyor. Buna ek olarak, ekranın üzerindeki su damlası şeklindeki çentik de dikkat çekiyor.

FCC’ye başvuru yapılması, Huawei P Smart (2019) için çok uzun beklemeye gerek olmayacağını düşündürüyor. Yine de, şu an için telefonun duyurusu konusunda resmi bir işaret gelmediğini belirtmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER