FırsatlarManşetler

Huawei Online Mağaza 1 yaşında, çekilişle Mate XS kazanma fırsatı var

huawei online mağaza 1 yaşında

Huawei akıllı telefonları, tabletleri, dizüstü bilgisayarları ve diğer ürünlerinin satıldığı bir online mağaza olan Huawei Online Mağaza, Mart 2020 içinde Türkiye’de faaliyete geçmişti. 1’nci yaşını kutlayan mağaza için Huawei, hediyelerle dolu çekiliş kampanyası gerçekleştiriyor. 30 bin TL fiyat etiketine sahip Huawei Mate XS‘in de aralarında bulunduğu birçok hediye Online Mağaza ziyaretçilerini bekliyor.

Bu bağlantı üzerinden detaylarına ulaşabileceğiniz Huawei Online Mağazası 1 Yaşında kampanyası kapsamında 100’er adet ödül bulunan 2 çekiliş gerçekleştirilecek. İlk çekiliş dönemi 5-17 Mart, ikinci çekiliş dönemi de 18-31 Mart olarak belirlendi. Katılımcılar her iki çekilişe de katılabiliyor.

Ödüllere baktığımızda birinci kişiye Huawei Mate XS verileceğini görüyoruz. Daha sonra gelen üç kişiye Matebook X, sonraki beş kişiye de Huawei X Gentle Monster Gözlük II hediye edilecek. Diğer hediyeler arasında FreeBuds Studio, Huawei Sound, FreeLace Pro, WiFi AX3 Quad-Core, Band 4 Pro, Akıllı Tartı 3, Mini Hoparlör ve Araç Şarj Aleti bulunuyor.

Çekilişe katılmak için Huawei Online Mağazası 1 Yaşında çekiliş sayfasında bulunan formu doldurmanız ve soruyu da doğru cevaplamanız gerekiyor. Sonrasında da haftalık bültene e-posta adresinizle kayıt olmalısınız. Bunları yaptıktan sonra hediye çekilişine katılmaya hak kazanacaksınız.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER