Teknoloji

Huawei Nova 12 sızıntısında arka kamera modülünün tasarımı ve LED ışık halkası göze çarpıyor

huawei nova 12 ultra

Huawei Nova 12 serisini kullanıcıların karşısına çıkarmaya hazırlanıyor. İnternete sızan bir görsel, Nova 12 serisinin üyelerinin neye benzeyeceği konusunda ipucu veriyor. Telefonun arkasında üç kameranın olduğu görülürken ve bunlardan birinin etrafında LED halka ışığın olması göze çarpıyor.

Nova 12’nin kamera modülü, Nova 11’inkiyle benzerlik gösteriyor. Ancak kameranın etrafındaki büyük halka ve kameraların dizilimindeki farklılıklar da dikkat çekiyor. Güç butonun çıkıntı yapması, parmak izi tarayıcısının ekranın altına yerleştirildiğini ve telefonda OLED panelin tercih edildiğinin ipucunu veriyor.

Nova 12 serisinde ilk etapta üç cihazın kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. Seride Huawei’nin yeni 5G işlemcisine yer verilmesine de kesin gözüyle bakılıyor. Nova 11 serisine kıyasla şarj hızının artması ve tüm kameraların iyileştirilmesi de beklentiler arasında yer alıyor.

Huawei Nova 12 hakkındaki haberler eylül ayında etrafta dolaşmaya başlamıştı

Huawei Nova 12 serisiyle ilgili ilk haberler eylül ayının sonları itibarıyla etrafta dolaşmaya başlamıştı. Bu sızıntılar Nova 12 ve Nova 12 Pro modelleri üstüne odaklanmıştı. Nova 12’nin konuşulmaya başlamasından hemen sonra da Nova 11 SE modeli tanıtılmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER