Teknoloji

Huawei’den yeni bir akıllı telefon daha: Nova 11i tanıtıldı, işte özellikleri

huawei nova 11i

Huawei Nova 11i adını taşıyan yeni telefonunu Güney Afrika’da gözler önüne çıkardı. Yıldızlı Siyah ve Nane Yeşili adını taşıyan göz alıcı iki renk seçeneği bulunan iki telefon, işlev kadar görselliğe de önem verenlere hitap edecek bir cihaz profili çiziyor.

Nova 11i’de 6.8 inç büyüklüğünde LCD ekran bulunuyor. 2388 × 1080 piksel çözünürlüklü ekran yüksek kaliteli videolar ve oyunlar için canlı renkler, keskin görseller vadediyor. Ekranın yenileme hızının 90 Hz, dokunuş örnekleme hızının ise 270 Hz olduğunu belirtmekte fayda var.

Nova 11i’de Qualcomm Snapdragon 680 işlemci mevcut. Bu işlemciye 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı eşlik ediyor. Depolama alanını microSD kart desteği sayesinde genişletmek de mümkün. Telefon kutusundan EMUI 13 yüklü şekilde çıkıyor.

huawei nova 11i

Huawei Nova 11i 5000 mAh pille geliyor

Nova 11i’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pili veriyor. Bu pilin 40W hızlı şarj desteğine sahip olduğunu belirtmekte de fayda var. Akıllı telefonda ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. Bu sensöre 2 megapiksel çözünürlüklü derinlik sensörü eşlik ediyor. Ön tarafta ise 11 megapiksel kamera mevcut.

Huawei Nova 11i’nin Güney Afrika dışında hangi ülke ve bölgelerde piyasaya çıkacağı konusunda şimdilik bilgi verilmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER