Manşetler

Huawei Nova 11 SE’nin tanıtım tarihi belli oldu

huawei nova 11 se

Huawei Nova 11 SE için hazırlanan tanıtım materyalleri kısa süre önce internete sızmıştı. Akıllı telefonun resmi tanıtım tarihinin ortaya çıkması da fazla zaman almadı. Nova 11 SE, 31 Ekim’de resmen gözler önüne çıkacak. Geekbench’in veri tabanında görülen benchmark testi sonucu, Nova 11 SE’nin LTE destekli bir telefon olduğunu gözler önüne seriyor.

BON-AL00 model numarasıyla teste giren Nova 11 SE’de Android 12 ve 8 GB RAM’in olduğu görülüyor. İşlemcinin ismi açıkça belirtilmese de, Huawei’nin yeni telefonunun sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 680 işlemciyle gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Huawei’nin resmi Weibo hesabında hâlâ telefonun tanıtımıyla ilgili bir paylaşım yok. Ancak telefonun tanıtım görsellerini şimdiden pek çok çevrimiçi ve fiziksel mağazada görmek mümkün. Nova 11 SE’nin 108 megapiksel ana kamera ve 32 megapiksel ön kamera taşıması bekleniyor. Telefonun sadece 7.39 mm kalınlığında olduğu da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Huawei Nova 11 SE Çin dışında da satışa sunulabilir

Huawei Nova 11 SE’nin fiyatı ve çıkış tarihi gibi bilgiler için çok az daha sabretmek gerekiyor. Yine de, Nova 11 SE’nin uygun fiyatlı bir cihaz olma ihtimali yüksek. 5G desteğinin olmaması, Nova 11 SE’nin Çin dışında piyasaya çıkma olasılığını yükseltse de; bunun da doğrulanmadığını hatırlatmakta fayda var.

İLGİLİ HABERLER