Teknoloji

Huawei Mate 20 Pro sızıntısı ön panelin detaylarını ortaya koyuyor

huawei mate 20 pro

Huawei Mate 20 Pro hakkındaki sızıntılar bir süredir devam ediyor. Bu sızıntıların en yenisinde çalışan bir Mate 20 Pro, detaylı biçimde görülüyor. Fotoğrafın kalitesi yüksek olmasa da, bu önemli detayların görülebilmesi için büyük bir engel teşkil etmiyor.

Mate 20 Pro, 6.9 inç büyüklüğünde kavisli bir AMOLED ekran taşıyor. Ekranın üst kısmında büyük çentiğin varlığı göze çarpıyor. AMOLED ekranın kenar çerçevelerinin ise daha önceki sızıntılarda ve yakın zamanda ortaya çıkan makete kıyasla biraz daha kalın olması dikkat çekiyor.

Huawei Mate 20 Pro’nun çentiğinin nüfusu ise oldukça kalabalık görünüyor. 24 megapiksel çözünürlüklü kamera, ahize hoparlörü ve Apple’ın Face ID’sine benzeyen bir yüz tarama sisteminin bu çentiğin içinde bulunması bekleniyor. Mate 20 Pro’nun arkasında ise, tıpkı P20 Pro’da olduğu gibi, Leica ile birlikte geliştirilen üç lensli bir arka kamera modülünün bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu modülün kare bir tasarıma sahip olacağı söyleniyor.

Huawei Mate 20 Pro, Mate 20 ile birlikte 16 Ekim’de Londra’da düzenlenecek etkinlikte resmen gözler önüne çıkacak. İki akıllı telefonun da tanıtımdan kısa süre sonra satışa sunulması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER