Teknoloji

Huawei Mate 20 Ön İnceleme

huawei mate 20 ön inceleme
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei Mate 20 serisine adını veren telefon olan Mate 20, esas gözde olan Mate 20 Pro ile işlemci gibi önemli bir bileşeni paylaşıyor. Ne var ki, diğer teknik özellikler ve nitelikler bakımından biraz daha orta üst segment bir telefonmuş izlenimini veriyor.

Mate 20 Pro gibi cam ve metal birleşimi gövdeye sahip olan Huawei Mate 20, kardeşine nazaran daha keskin hatlara sahip. Buna ek olarak biraz daha büyük boyutlu ekranı nedeniyle daha fazla alan kaplıyor. Yine de, bu telefonu tek elle tutup kullanmayı becerebilirsiniz. İnce profil ve sürtünmesi yüksek cam yüzey buna yardımcı oluyor.

Mate 20’nin çentiği Essential Phone’u hatırlatacak biçimde küçük, sadece ön kameraya yer verilmiş. Bu durum telefonu video izleme veya oyun oynama konusunda daha elverişli hâle getiriyor. Parmak izi okuyucusu ise ekrana yerleşik değil. Arka tarafta, matris biçimli kamera sisteminin altında yer alıyor.

huawei mate 20

Kamera tarafında Leica teknolojisi kullanılsa da, kamera çözünürlükleri daha düşük. Eğer Mate 20 test için elimize gelecek olursak, aradaki farklılıklara detaylı biçimde bakarız. Yine de, tatmin edici kalitede fotoğrafları çekmenin mümkün olacağını düşünüyoruz.

Huawei Mate 20, bütçesini gözeten, bununla birlikte ortalamanın üstü bir akıllı telefon isteyenler için ideal bir telefon olacak gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER