Mobil teknoloji dünyasındaki en son yeniliklerini bu ayın sonlarına doğru Barselona’da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde göreceğiz. Huawei de orada ilk katlanabilir cihazını tanıtmaya hazırlanıyor. Çinli şirket tarafından paylaşılan etkinlik duyurusu, katlanabilir cihazın geleceğini açık şekilde gösteriyor.
Huawei katlanabilir cihazı MWC 2019 etkinliğiyle birlikte resmiyet kazanacak. Etkinlik 24 Şubat 2019 Pazar günü, Türkiye saatiyle 16.00’da düzenlenecek. Biz de Teknoblog olarak orada olacağız ve Huawei’nin yeni katlanabilir cihazını ilk elden, tüm dünyayla aynı anda deneyimleme fırsatı bulacağız.
Come with us to explore #ConnectingTheFuture LIVE from #MWC @GSMA. Are you ready to reveal the unprecedented? #HuaweiMWC #MWC2019 pic.twitter.com/ErPD7eKMh1
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Şarjı günlerce düşünmeyin! Huawei Watch GT 7 Pro İncelemesi
Huawei Watch GT 7, 15.999 TL’den kulaklık hediyesiyle geliyor
Huawei UnifiedBus ile milyon NPU’luk yapay zeka kümesi kuruyor
Huawei, Nvidia’ya karşı yeni AI çipini beklenenden erken çıkaracak
Huawei Mate 90 Pro Max için 200 MP kamera ve 10x zoom iddiası
— Huawei Mobile (@HuaweiMobile) 1 Şubat 2019
Huawei, bir başka tweette ise, Mobil Dünya Kongresi’nin dünyanın ilk katlanabilir 5G cihazını göreceğini kaydetti. 5G şebekeleri henüz tam anlamıyla verimli olmaktan uzak, henüz emekleme aşamasında bulunuyor. Ancak 2019’da 5G etrafında epey fazla heyecan ve tartışma olacak. 5G telefonları da bunun bir parçası olarak nitelendirilebilir.
Bu arada MWC’de farklı biçimlere sahip ürünler göreceğimize dair işaretler var. Örneğin, LG’nin G serisinin yeni üyesini, çıkarılabilir ikinci ekranla birlike sunacağı söyleniyor.







