Manşetler

Huawei’nin katlanabilir 5G telefonunun tanıtım tarihi belli oldu

huawei katlanabilir 5g telefonu davetiye

Mobil teknoloji dünyasındaki en son yeniliklerini bu ayın sonlarına doğru Barselona’da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde göreceğiz. Huawei de orada ilk katlanabilir cihazını tanıtmaya hazırlanıyor. Çinli şirket tarafından paylaşılan etkinlik duyurusu, katlanabilir cihazın geleceğini açık şekilde gösteriyor.

Huawei katlanabilir cihazı MWC 2019 etkinliğiyle birlikte resmiyet kazanacak. Etkinlik 24 Şubat 2019 Pazar günü, Türkiye saatiyle 16.00’da düzenlenecek. Biz de Teknoblog olarak orada olacağız ve Huawei’nin yeni katlanabilir cihazını ilk elden, tüm dünyayla aynı anda deneyimleme fırsatı bulacağız.

Huawei, bir başka tweette ise, Mobil Dünya Kongresi’nin dünyanın ilk katlanabilir 5G cihazını göreceğini kaydetti. 5G şebekeleri henüz tam anlamıyla verimli olmaktan uzak, henüz emekleme aşamasında bulunuyor. Ancak 2019’da 5G etrafında epey fazla heyecan ve tartışma olacak. 5G telefonları da bunun bir parçası olarak nitelendirilebilir.

Bu arada MWC’de farklı biçimlere sahip ürünler göreceğimize dair işaretler var. Örneğin, LG’nin G serisinin yeni üyesini, çıkarılabilir ikinci ekranla birlike sunacağı söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER