Teknoloji

LG G8 isteğe bağlı olarak kullanılabilen bir ikinci ekranla gelebilir

lg g8
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG giderek kalabalıklaşan akıllı telefon pazarında aradan sıyrılmak için farklı telefon tasarımları denemekten kaçınmıyor. Şirket geçtiğimiz yıl çıkardığı G7‘ye son derece yüksek sesli Boom-Box isimli hoparlörünü eklemiş ve kullanıcılara yüksek sesin yanında mükemmel bir titreşim ve dokunsal geri bildirim sunmuştu. Yine geçtiğimiz yıl tanıtılan V40‘ta ise üçü arkada ve ikisi önde olmak üzere beş kameraya yer verilmişti. LG G8 de ise bu sıra dışı tasarım anlayışı daha farklı bir boyuta taşınacak gibi görünüyor.

CNET‘te yer alan habere göre, LG’nin yeni amiral gemisi ikinci bir ekranla birlikte gelecek. Ancak bu ikinci ekran katlanarak veya açılarak ortaya çıkmayacak veya şirketin televizyonlarındaki gibi kıvrılabilir bir yapıda olmayacak.

Görünen o ki, LG G8 ikinci ekranı isteğe bağlı bir seçenek, bir aksesuar olarak sunacak. Bu ek parça ile telefonun standart ekranının boyutunu büyütmek mümkün hâle gelecek. Söz konusu ekranın nasıl çalışacağı konusunda şimdilik ortada bir bilgi bulunmuyor. Ekranın telefonun kutusundan mı çıkacağı yoksa ayrı bir aksesuar olarak mı satılacağı da henüz bilinmiyor. LG’nin G8’i önümüzdeki ay Barselona’da gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER