Manşetler

Huawei İstanbul’da düzenleyeceği Bölgesel Ürün Etkinliği’nde yeni ürünlerini tanıtacak

huawei 23 haziran yeni ürün lansman etkinliği
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

2022 yılının ilk yarısını yeni ürünler açısından epey hareketli geçiren Huawei, son olarak yeni akıllı saatleri Watch GT 3 Pro satışa çıkarmış ve Watch Fit 2 ile ilgili fiyat bilgisini paylaşmıştı. Görünüşe göre şirket için yılın ikinci yarısı da epey hareketli geçecek. Ve yılın geri kalan dilimine girmeden hemen önce, İstanbul’da düzenlenecek bölgesel etkinlikte piyasada göreceğimiz yeni Huawei ürünlerini ilk kez tanıma imkanı elde edeceğiz.

Huawei Türkiye’nin içinde bulunduğu Huawei Tüketici Elektroniği Grubu bölgesi Orta Doğu Avrupa, İskandinavya ve Kanada gibi geniş bir coğrafyayı kapsıyor. Geçtiğimiz ekim ayında Viyana’da düzenlenen ve bizim de Teknoblog olarak yerinden takip ettiğimiz Huawei Nova 9 etkinliği de bu bölgeye has bir etkinlikti. İşte Huawei, aynı ölçekte bir etkinliği 23 Haziran Perşembe günü İstanbul’da düzenleyecek.

Huawei’nin etkinlik için yayınladığı “Büyük Resmi Gör” sloganlı görselde üç farklı ürün dikkat çekiyor. Bir dizüstü bilgisayar, bir katlanabilir telefon ve bir kablosuz kulaklığın dikkat çektiği bu görsel sayesinde göreceğimiz yeni ürünler hakkında tahminde bulunabiliriz.

https://twitter.com/HuaweiMobileTR/status/1532711994536742912

Öncelikle katlanabilir telefonun geçtiğimiz haftalarda küresel tanıtımı yapılan Huawei Mate XS 2 olduğunu söyleyebiliriz. Huawei, bundan iki yıl önce bu katlanabilir telefonun ilk versiyonunu Türkiye’de satışa sunmuştu. Telefonun yenisinin yüksek bir fiyat etiketine sahip olmasına karşın, belirli bir kullanıcı kitlesinin ilgisini çekecek biçimde satışa sunulacağını tahmin ediyoruz.

Dizüstü bilgisayar ise muhtemelen bu yılın başlarında MWC 2022’de tanıtılmış Huawei MateBook X Pro 2022 olacaktır. Yılın ilk yarısında aralarında MateBook 16’nın da olduğu farklı Huawei dizüstü bilgisayarlarını gördük, ancak web kamerası Huawei’den alıştığımız biçimde klavyeye gömülü değil de, ekranın üstüne yerleştirilmiş olan MateBook X Pro 2022 henüz piyasaya çıkmadı. Etkinlik görselindeki kamera benzeri şekil de bu dizüstü bilgisayarın kamerasına bir atıf olabilir.

Son olarak kulaklıkların Huawei FreeBuds Pro’nunkine benzer görünümü, karşımıza FreeBuds Pro 2 modelinin çıkabileceğini gösteriyor. Şirket, kapalı tasarıma ve verimli bir aktif gürültü engelleme sistemine sahip kulaklığını uzun zamandır yeni bir ürünle güncellememişti. Aradan geçen süre, güncelleme için uygun zamanın geldiğini gösteriyor.

Her ne kadar görselde bahsi geçmese de, Huawei’nin Nisan 2022 sonundaki Çin etkinliğinde duyurusunu yaptığı Huawei Band 7 akıllı bilekliği de 23 Haziran İstanbul etkinliğinde görebiliriz.

Bu arada Huawei, sosyal medya üzerinden düzenlediği bir yarışmayla 10 kişiyi bu etkinliğe katılma imkanı sağlıyor. Detayları aşağıdaki ilgili Instagram paylaşımında bulabilirsiniz. Biz de Teknoblog olarak bu etkinlikte olacağız ve gelişmeleri haberlerimiz ve çeşitli sosyal medya içeriklerimizle aktaracağız.

İLGİLİ HABERLER