Manşetler

Huawei Watch GT 3 Pro Türkiye’de satışa çıktı, fiyatlar belli oldu

huawei watch gt 3 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei, geçen ayın sonlarında yurt dışında resmi duyurusunu gerçekleştirdiği yeni akıllı saati Watch GT 3 Pro’yu Türkiye’de satışa sunuyor. Bodrum’da düzenlenen ve bizim de katıldığımız özel bir etkinlikte Türkiye lansmanı yapılan bu akıllı saat 24 Mayıs-19 Haziran tarihleri arasında Huawei Online Mağaza’da özel tekliflerle birlikte satışa sunuluyor. 43mm ve 46mm’lik iki farklı kayış seçeneği ve çeşitli kayış seçenekleriyle sunulan bu akıllı saatin Türkiye fiyatı bilgileri de netleşti.

Watch GT 3 Pro, 30 metreye kadar suya dayanıklılık, TrueSeen 5.0+ teknolojisi ile sürekli kalp atış hızı takibi, otomatik SpO2 takibi, uzun pil ömrü, kablosuz hızlı şarj, Bluetooth ile telefon görüşmesi gibi özelliklerle verimli sağlıklı yaşam ve egzersiz işlevlerini şık tasarımla buluşturuyor.

Akıllı saatin 43mm kasalı versiyonu seramikten yapılmış, altın renkte yan düğmeye, kurma kolu şeritlerine ve gövde izlerine sahip. Bu altın renk dokunuşlu versiyona beyaz renkli seramik kayış eşlik ediyor. Gövdesinde altın yerine gümüş rengin kullanıldığı ve deri kayışlı bir alternatif seçenek daha mevcut. 43mm’lik modelin deri kayışlı versiyonu 6499 TL, seramik kayışlı versiyonu 8499 TL’ye satışa sunuldu.

46mm kasalı versiyon ise titanyumdan yapılmış gövdeyle birlikte geliyor. Keskin hatları ve sağlamlığıyla dikkat çeken bu akıllı saatin spor, deri ve titanyum olmak üzere üç farklı kayış seçeneği bulunuyor. Fiyatlar da kayış seçeneklerine göre değişiklik gösteriyor. Sıklıkla spor yapanlar için kullanışlı olan spor kayışlı ve günlük kullanım için daha elverişli olan deri kayışlı versiyonlar 5499 TL’lik fiyat etiketine sahip. Saatin kasasıyla daha uyumlu olan ve özel günler, etkinlikler için de elverişli görünen titanyum kayışlı versiyon ise 7499 TL’lik fiyata sahip.

Huawei Watch Fit 2 yakında Türkiye’de

Huawei’nin bileklik ve akıllı saat arasındaki boşluğu dolduran, daha ince gövdeyi kullanışlı akıllı saat özellikleriyle birleştiren Watch Fit giyilebilir cihazlarının yeni versiyonu Watch Fit 2 de yakında Türkiye’ye geliyor. Bu akıllı saatin 20 Haziran’da satışa çıkacağı açıklandı. Fiyat bilgisi ise cihaz piyasaya çıkmadan hemen önce açıklanacaktır.

huawei watch fit 2
Huawei Watch Fit 2

1.74 inç ekranlı bu cihaz sağlıklı yaşam ve egzersiz özelliklerinin yanı sıra hava durumu, medya kontrolleri gibi günlük hayatta yardımcı olacak işlevleri sunacağını görüyoruz. Kullanıcıların en çok ilgisini çekecek yeniliklerden biri Bluetooth üzerinden, telefona gelen çağrıları cevaplama ve konuşma olacaktır.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.
İLGİLİ HABERLER