Teknoloji

Huawei FreeBuds SE 2, Online Mağaza’da özel bir fiyattan satışta

huawei freebuds se 2

Huawei’nin TWS kulaklık serisinin en yeni katılımcısı olan FreeBuds SE 2, Online Mağaza’da özel fiyatlarla sunuluyor. Bu kablosuz kulaklıklar, müzikseverlere giriş seviyesinin ötesinde bir kablosuz deneyim sunuyor; bunu uzun pil ömrü, konforlu kulağa oturuşu ve sezgisel fonksiyonlar sayesinde başarıyor.

FreeBuds SE 2, şık tasarımı, zekice yerleştirilmiş interaktif özellikleri ve güçlü bağlantı kapasitesi ile pazardaki liderliğini artırıyor. Yalnızca yeni renk seçenekleriyle sınırlı kalmayıp, ergonomik açıdan da genç tüketicilerin ihtiyaçlarını tatmin edecek bir yapıda.

Kulaklıklar ve şarj kabı, her biri sadece 3.8 gram ağırlığındaki ve belirli boyutlardaki hafif ve kompakt tasarım ile üretildi. Kulaklıkların dairesel formu, kullanıcıya daha güvenilir bir kavrama sağlar. Ayrıca, kulaklıkların şarj kutusu son derece taşınabilir olup, 33 gram ağırlığındayken belirli boyutlara sahiptir.

Huawei, genç tüketicilerin, her ortama ve kıyafete uyum sağlayacak kulaklıklar aradığının farkında. Bu kulaklıklar, seramik beyazı rengiyle ve bir tam şarj kutusu kullanıldığında 40 saate kadar pil ömrü sunar.

Kulaklıklar, tam şarj ile 9 saat boyunca kesintisiz müzik keyfi yaşatır. Hızlı şarj yeteneğine sahip bu model, yalnızca 10 dakikalık bir şarjla 3 saatlik müzik keyfi sunuyor.

Bluetooth 5.3 ile donatılmış FreeBuds SE 2, EMUI, Android, iOS ve diğer uyumlu cihazlara sorunsuz bir bağlantı sağlıyor. IP54 sertifikasına sahip bu kulaklıklar, açık hava etkinliklerinde, spor salonunda veya plajda olmanıza rağmen su ve toza karşı dayanıklıdır.

Bu kullanıcı dostu kulaklıklar, yanlış yerleştirilmiş cihazları kolayca bulabileceğiniz bir zil sesi konumu fonksiyonuna da sahiptir. Özelleştirilebilir hareketler, birkaç dokunuşla müzik çalmayı kontrol etmeyi, çağrılara yanıt vermeyi ve çok daha fazlasını yapmayı kolaylaştırır.

Huawei Online Mağaza’da 999 TL fiyat etiketiyle satışa sunulan FreeBuds SE 2 için, AFBSE2BUL100 kupon kodu kullanıldığında ekstra 100 TL indirim de kazanabilirsiniz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER