Teknoloji

Huawei FreeBuds SE 2 serisi, uzun Pil ömrü ve yenilikçi özelliklerle piyasada

huawei freebuds se 2

Huawei, kablosuz kulaklık ailesinin en yeni üyesi olan Huawei FreeBuds SE 2’yi resmi online mağazasında satışa sundu. Kulaklıklar, uzun pil ömrü, rahat oturuşu ve sezgisel kontrol özellikleri ile kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunuyor. Hem giriş seviyesi kullanıcılar için uygun fiyatıyla dikkat çekiyor hem de kaliteli yapısıyla fark yaratıyor.

Selefi olan modelin başarısını devam ettiren Huawei FreeBuds SE 2, hafif yapısıyla taşınabilirlik, akıllı interaktif özellikleriyle kullanım kolaylığı ve istikrarlı bağlantılarıyla kesintisiz deneyim sunuyor. Genç kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanan yeni renk seçenekleri de bulunuyor.

Her bir kulaklık sadece 3,8 g ağırlığında olup, oldukça kompakt boyutlara sahip. Yuvarlak silueti ise daha güvenli bir tutuş sağlıyor. Şarj kutusu da 33 g ağırlığında ve küçük boyutlarıyla taşınabilirliği kolaylaştırıyor. Bu şık tasarımın yanı sıra Seramik Beyaz ve Ada Mavisi renk seçenekleriyle de genç kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Huawei FreeBuds SE 2’nin pil performansı ve şarj imkanları

Huawei FreeBuds SE 2, tam şarjlı bir şarj kutusuyla 40 saatten fazla pil ömrü sunuyor. Tek bir tam şarjla, kulaklıklar 9 saat boyunca kesintisiz müzik deneyimi sunabiliyor. 10 dakikalık hızlı şarjla ise kulaklıklar 3 saatlik müzik çalma süresi elde edebiliyor.

Bluetooth 5.3 ile kullanıcılar, Huawei FreeBuds SE 2’yi EMUI, Android, iOS ve diğer desteklenen platformlarla kolaylıkla eşleştirebiliyor. IP54 su ve toz dayanıklılığıyla açık hava etkinlikleri sırasında da gönül rahatlığı sunuyor.

Huawei FreeBuds SE 2 kulaklıklar, 999 TL tavsiye edilen satış fiyatıyla Huawei Online Mağaza üzerinden kullanıcılarla buluştu.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER