Teknoloji

Huawei Enjoy 20 fotoğrafları önemli özellikleri gösteriyor

huawei enjoy 20 pro

Huawei Enjoy 20 Pro geçtiğimiz ay tanıtılmıştı. Çinli üretici şimdi de Enjoy 20’nin standart versiyonunu çıkarmaya hazırlanıyor. Akıllı telefonu gerçek hayatta gösteren fotoğraflar, Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da paylaşıldı. Söz konusu fotoğraflar, telefonun bazı önemli özelliklerini de görmeyi sağlıyor.

Sızan fotoğraflardan birinde telefonun teknik özellikleri sıralanıyor. Kirin 820 işlemci taşıyan telefonda 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Telefonun 6.6 inç büyüklüğündeki ekranının 2400 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip olduğu da fotoğrafta görülüyor. Ekranda herhangi bir kesik veya çentiğin olmaması, ön kameranın açılır mekanizmaya yerleştirileceğini gösteriyor.

FRL-AN00a model numarasını taşıyan telefonda kullanıcıları Android 10 üstüne kurulu EMUI 10.1.1 kullanıcı arayüzü karşılayacak.

huawei enjoy 20

Akıllı telefonun parmak izi tarayıcısının da kenara yerleştirileceği belirtiliyor. Telefonun Çin’de Maimang 9 ismiyle piyasaya sürülmesi bekleniyor. Enjoy 20’nin yuvarlak arka kamera modülü de paylaşılan diğer fotoğrafta görülüyor. Bu modül dört kamera sensörüne ev sahipliği yapıyor. 4300 mAh pil ve 22.5W kablolu hızlı şarj desteği de telefonun olası özellikleri arasında sayılıyor.

Huawei Enjoy 20 için resmi duyurunun 26 Temmuz’da yapılacağı iddia ediliyor.

İLGİLİ HABERLER