Teknoloji

Huawei Şikayetvar’a göre en iyi müşteri deneyimini sunan cep telefonu markası

huawei
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei Tüketici Elektroniği Grubu, Şikayetvar.com’un istatistik raporlarına göre Türkiye’nin en yüksek müşteri memnuniyetini sağlayan cep telefonu markası seçildi. Yapılan açıklamaya göre Huawei, son 5 yıldır birçok alt kırılım ile genel ortalamada da birinci olarak 7. Şikayetvar ACE Awards Diamond ödülünü aldı.

Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu, Şikayetvar.com kullanıcılarının marka deneyimlerini analiz ederek oluşturduğu istatistiklere göre Cep Telefonu kategorisinde müşteri memnuniyetini en iyi sağlayan marka oldu. 2017’den beri sıralamada ilk 3’te, son 3 yıldır da zirvede yer alan HUAWEI Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu, bu yıl da birinci olarak en iyi müşteri memnuniyeti sunan marka unvanına layık görüldü ve 7. Şikayetvar ACE Awards Diamond ödülünü aldı.

154 binin üzerinde markanın yer aldığı, 7,9 milyon kayıtlı kullanıcının 21 milyon aylık ziyaret gerçekleştirdiği Sikayetvar.com, geniş ve etkin kullanıcı tabanı sayesinde cep telefonu sektörü için en güvenilir müşteri deneyimi analizlerini gerçekleştiriyor.

İLGİLİ HABERLER