İpucuManşetler

Huawei EMUI 11 güncellemesi nasıl yüklenir?

Huawei EMUI 11 güncellemesini akıllı telefonlara ve tablete dağıtmaya başladı. Bu büyük yazılım güncellemesi birtakım yeni özellikler, iyileştirmeler ve genişletmelerle birlikte geliyor. Genel kullanıcı deneyimini daha da iyi hâle getirmeyi hedefliyor.

EMUI 11 yenilikleri arasında bildirim paneline gelen görsel değişiklikler, detaylara eklenen animasyonlar, ayarlar menüsü, yenilenmiş sürekli açık ekran ve bunun gibi genişletilmiş kullanıcı arayüzü unsurları, çoklu pencere modunda yapılan iyileştirmeler, çoklu ekran iş birliği deneyiminin zenginleştirilmesi de bulunuyor.

Şu anda Huawei, EMUI 11 güncellemesini aralarında Türkiye’nin de bulunduğu dünya çapında birçok ülkede sunuyor. Eğer sizin de cihazınız EMUI 11 güncellemesi alan cihazlar arasında yer alıyorsa, aşağıdaki rehberi takip ederek EMUI 11’i Huawei akıllı telefonunuza kurabilirsiniz.

Huawei EMUI 11 güncellemesi için dikkat etmeniz gerekenler

1. Destek uygulaması cihazınızda yüklü değilse, uygulamayı indirmek ve yüklemek için lütfen Huawei AppGallery’e gidin. (Destek zaten yüklüyse, uygulamayı Huawei AppGallery’den en son sürüme yükseltin.)

2. Cihazınızın yüklenmesi için bekleyen güncelleme olmadığından emin olun, Ayarlar > Sistem ve güncellemeler > Yazılım güncelleme bölümüne giderek cihazı kontrol edebilirsiniz.

3. Sistem güncellemelerini, piliniz en az yüzde 50 şarj olduğunda yüklemenizi öneririz.

4. Cihazınızda en az 5 GB dahili depolama alanı bulunduğundan emin olun.

5. Veri kaybı durumunda sorun yaşamamak için, EMUI 11’e yükseltmenizden önce verilerinizi yedeklemenizi ve Sistem Güncellemesi (Ayarlar> Sistem ve güncellemeler> Yazılım güncellemesi) aracılığıyla tüm sistem güncellemelerini tamamlamanızı tavsiye ederiz.

6. EMUI 11’in kurulumu sırasında, kurulumun başarısız olmasına neden olabileceğinden herhangi bir fiziksel düğmeye basmayın veya cihazınızı zorla kapatmaya çalışmayın.

7. Kurulduktan sonra akıllı telefonunuzun kilidini açın ve cihazın sistemi ve uygulamaları en az 2 ila 4 dakika kullanımınız için optimize etmesine izin verin.

EMUI 11 nasıl indirilir ve yüklenir?

huawei emui 11

Ayarlar aracılığıyla indirip yüklemek için aşağıdaki adımları takip edin:

  1. Ayarlar‘ı açın.
  2. Sistem ve güncellemeler‘e gidin.
  3. Yazılım güncellemesi bölümüne gidin.
  4. Güncellemenin olup olmadığını kontrol edin.
  5. İNDİR VE YÜKLE düğmesine tıklatın.
  6. İndirme işlemi bittikten sonra YÜKLE düğmesine tıklatarak indirilmiş yazılım güncellemesini yükleyin.

huawei emui 11

Destek uygulaması üzerinden de EMUI 11.0 güncellemesini yükleyebilirsiniz. Başlamadan önce cihazınızda Destek uygulamasının en son sürümünün yüklü olduğundan emin olmanız gerekiyor. Sonrasında aşağıdaki adımları takip edin:

  1. Destek uygulamasını açın.
  2. Alt kısımda bulunan Servisler sekmesine gidin.
  3. Bu sayfada bulunan Hızlı servisler başlığını bulun ve yanındaki Diğer seçeneğine tıklatın.
  4. Açılan sayfadaki Güncelleme seçeneğine tıklatın.
  5. İNDİR VE YÜKLE düğmesine tıklatın.
  6. İndirme bittikten sonra YÜKLE düğmesine tıklatarak EMUI 11 güncellemesini başlatın.
İLGİLİ HABERLER